Bu Kripto Paralar Yükselişi Gerçekleştiremedi! Düşüş Derinleşecek Mi?

2 years ago 102

Memecoinler, Bitcoin, Ethereum, NFT ve neredeyse her türlü kripto para, çoğu kripto yatırım aracının neredeyse her gün yatırımcılarını kaybetmesiyle çıkmaz devam ederken piyasa zorluklarla birlikte hareket ediyor. Aynısı, hızlandırılmış ralliye giremeyen Shiba Inu ve şanssız bir şekilde kırılma girişiminde bulunan XRP için de geçerli.

Shiba Inu Başlangıçta Reddedildi

Daha önce de bahsedildiği gibi, Shiba Inu, daha önce de görülen düzeltme hareketi beklenildiği kadar önemli olmadığı için, büyük olasılıkla toparlanma rallisine girmek konusunda başka bir girişimde bulunacak. Kripto para, artan fiyat aralığına geri düştü ve o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor.

25 Ağustos'ta SHIB, bir noktada değerine %14'ten fazla değer katarak herkesin beklediği bir toparlanma potansiyeli gösterdi. Ne yazık ki, yatırımcılar SHIB’i 0,00001500 dolarlık psikolojik eşiğe ulaşır ulaşmaz anında aşağı ittiler.

Ne yazık ki, tokenin değeri daha da düştü ve 50 günlük hareketli ortalamanın önünde yerel destek seviyesine ulaştı. Çok sayıda teknik gösterge ve zincir üstü Shiba Inu verilerinin eksikliği arasındaki çelişkiler nedeniyle, özellikle Ethereum ve Bitcoin gibi daha büyük varlıklarda hareket eksikliği ile fiyatın öngörülebilir gelecekte nasıl hareket edebileceği konusunda net değil.

XRP'nin Tuhaf Ralli Girişimi

Saat 8:00 UTC'de, XRP'nin fiyatı aniden neredeyse %5 arttı. Birkaç saat sonra, piyasanın hiçbir şekilde beklemediği normal fiyat aralığına geri döndü. Ayrıca bu kadar hızlı ve ani bir fiyat artışına neden olacak temel veya teknik nedenler de bulunmuyordu.

Ağda gördüğümüz tek sıra dışı şey, birkaç saat içinde bir dizi cüzdandan geçen büyük transferlerin sayısıydı. Büyük işlem hacmi, daha önce piyasada ortaya çıkan büyük satın alma hacminin bir yansıması olabilirdi.

Şimdilik, XRP volatilite artışından önceki aynı işlem aralığına geri döndü ve son 24 saatte %1.7'lik mütevazı bir fiyat artışıyla 0.35 dolar civarında işlem gördü. Orta vadeli perspektifte, varlık, Temmuz ortasından bu yana ticaret hacminin sürekli olarak aşağı hareket etmesiyle yerel bir yükseliş trendinde kalmaya devam ediyor.

Ethereum Yeni Hedef Bulmuş Olabilir

Ethereum 26 Ağustos opsiyonlarının maksimum fiyatı olan 1.500 dolarlık bir sonraki hedefine doğru hareket etmeye başlayabilir. Ne yazık ki, fiyat seviyesi herhangi bir teknik destekle bağdaşmıyor, yani bu büyük olasılıkla düşüş trendinin devam etmesine neden olacağı anlamına geliyor olabilir.

Ayrıca, opsiyonlara açık faiz dağılımı, yatırımcıların henüz 2.000 dolara konusunda hevesli olmadıklarını gösteriyor. Yatırımcıların çoğunun görüşü, The Merge güncellemesinin ikinci en büyük kripto para biriminin değerini ayakta tutmak için yeterli olmayabileceğini ve bunun da Ethereum’da daha fazla düşüşün görülebileceği yönünde. Yazım sırasında, Ethereum son 24 saatte hafif bir %2 fiyat düzeltmesiyle 1.660 dolar civarında işlem görüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article