Bu Kripto Paranın Hedefi Ayı Piyasasında Büyümek!

2 years ago 96

Salı günkü cesaret verici tweet dizisinde Garlinghouse, Ripple'ın "önemli bir nakit dengesine" sahip olduğunu ve bu nedenle en iyi yetenekleri işe almaya devam edebileceğini belirtti. Ayrıca, işgücünün yaklaşık %50'sini ABD dışından sağlamayı amaçladıklarını söyledi, ancak şirketi ayakta tutmanın çok çaba ve disiplin gerektirdiğini belirterek, önceki piyasa döngülerinin onları çalkantılı zamanlara şartlandırdığını belirtti.

Garlinghouse Açıklamalarda Bulundu

Garlinghouse, Bunun için hazırlandıkların ve bunun asla kolay olmayacağını belirtti. Ripple'ın döngüsel ayı piyasaları sırasında nasıl yüksek kalmayı başardığına dair nedenler vermeye devam etti. İlk olarak, firma, dot-com balonu, 2008 mali krizi, 2018 kripto para birimi ayı dönemi ve daha fazlasıyla güçlenen deneyimli bir yönetim ekibine sahip olduğunu açıkladı.

İkincisi, San Francisco merkezli blockchain firması, uzun vadeye odaklanmasıyla güçlendi. Yıllar boyunca, Ripple’ın spekülasyon değil uzun vadeli fayda sağlayan kurumsal ürünler inşaa ettiğini belirtti. Bunların, sorun arayanlar değil, bugün sorunları çözen ürünler olduğunu yine Garlinghouse sözlerine eklendi.

Ayrıca Ripple'ın esnekliğini ve şeffaflığa olan yüksek saygısını da belirtti. Paydaşlarına doğru bilgileri sağlamaya çalışmanın yanı sıra, Ripple, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden davası sırasında yatırımcıların hayranlığını kazanacak şekilde düzenleyici netlik göstermek konusunda kararlı kaldı.

SEC davasının kripto sularını bulandırmasının yanı sıra, Ripple'ın XRP yatırımcıları, kripto paranın Ocak 2018'deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.84$'dan %92 oranında düşüşüyle şimdiden büyük bir darbe aldı. Yakın vadede, kripto yatırımcılarına “bu da geçecek” diyerek sakin kalmalarını tavsiye etti, kriptonun gelecekte küresel finansal sistemlerin ayrılmaz bir parçası olarak başarılı olacağına dair her türlü güvene sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Herkes Küçülürken Onlar Büyüyor

Garlinghouse'un yorumları, Coinbase, Crypto.com, Bitso, Gemini ve BitMEX gibi büyük kripto şirketlerinin ve diğerlerinin yanı sıra, uzun bir kripto kışına hazırlık olarak işgücünün önemli bir bölümünü işten çıkarma planlarını açıklarken geldi.

Başka bir yerde Binance CEO'su Changpeng “CZ” Zhao, Birleşme ve Satın Almalar “M&A” faaliyeti açısından yüksek vitese geçmeyi planladığı için şirketin işe almaya devam edeceğini belirtti.

Read Entire Article