Bu Kritpo Para Çift Haneli Kazanç Sağladı!

2 years ago 98

Filecoin, piyasada gerçekleşen geri çekilme sırasında bile kazançlar kaydetti. Token, geçtiğimiz gün yeşilde kalan birkaç coinden biri olmakla kalmadı, aynı zamanda bu süre zarfında çift haneli büyüme kaydetti. Bu, genellikle radarın altında uçma eğiliminde olan bir tokenin neden şimdi trend kripto para birimlerinin en üst noktasına ulaştığı sorusunu gündeme getiriyor. Her zaman olduğu gibi, rallinin arkasında büyük bir duyuru var.

Harvard ile Filecoin Ortakları

Harvard, tartışmasız dünyanın dört bir yanındaki öğrenciler tarafından imrenilen dünyanın önde gelen üniversitelerinden birisi. Her endüstride en iyi ve en parlak beyinlerden bazılarını bu üniversiteden çıktı ve bu sefer mükemmellik kurumu dikkatini blok zincire ve kripto para teknolojisine çevirdi.

Geçen hafta, Filecoin Vakfı, Harvard Üniversitesi Kütüphane İnovasyon Laboratuvarı (LIL) ile bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklık, her iki kurumun da merkezi olmayan teknolojileri kullanarak dijital bilgileri korumanın yollarını bulmak için birlikte çalışmasını sağlayacak.

Açıkçası, bu, temelde tüm tarafların erişmesi için bilgileri herkese açık olarak depolayan dağıtılmış bir sistem olan blok zinciri teknolojisi ile uyumlu olur. Bu, bilginin ademi merkezileştirilmesinde başka bir adım olacak gibi görünüyor.

Proje olarak adlandırılan ‘’açık bilgiyi demokratikleştirmek”, genellikle kilitli olan bilgiyi herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Bu şekilde, tüm bilgiler dünyaya eşit olarak yayılabilecek ve insanlığın en önemli bilgilerini koruyacak.

FIL Bunun İçin Yükseliyor

Geçen hafta çıkan haberin ardından Filecoin'in popülaritesi beklenmedik bir dönüş almıştı. Fiyat tepkisi dikkat çekiciydi ve günlük çift haneli kazançlar sağladı. Bu, değer yükselişi geçen hafta %68'den fazla oldu ve yalnızca son 24 saatte %11'den fazla bir artışı gösterdi.

Fiyatındaki bu artış, FIL'i Coinmarketcap'taki trend tablosunun en üstüne yerleştirdi. Fiyatı, geçen hafta trend olduğu 5 dolardan Pazartesi gününün erken saatlerinde 11 dolara yükseldi ve şu anda işlem gördüğü 9 dolara geri döndü.

Filecoin, bir kripto para birimi ICO'su sırasında toplanan en yüksek miktar için yeni bir rekor kırdığı 2017 yılında kripto pazarında damgasını vurdu. Filecoin, o sırada 200 milyon dolardan fazla para topladı ve bu, onu kripto dünyasında en iyi yarışmacı olma yolunda rakiplerinin önüne taşıdı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article