Bu Meme Coin En Az Yüzde 50 Artabilir! Altcoin İçin Tarih ve Fiyat Hedefi!

2 years ago 128

Teknik göstergeler fiyatın kısa ve orta vadede ulaşabileceği seviyelerle ilgili size son derece önemli fikirler verir. Buna ek olarak temel tarafta beklenen gelişmeleri de bu veriler ışığında değerlendirirseniz başarı şansınız artar. Popüler bir meme token için teknik göstergeler %50’lik bir ralliye işaret ediyor. Peki ama neden?

Meme Coin Yüzde 50 Artabilir

En az üç piyasa katalizörü, Dogecoin‘in 2022’nin üçüncü çeyreğinde (Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları) en az %50 artabilir. Dogecoin, Mayıs 2021’den bu yana daha uzun zaman çizelgesinde “düşen kama” deseni çiziyor ve önümüzdeki aylarda düşüşün artık terse dönme potansiyeline işaret ediyor. Düşen Takozlar, fiyat trendleri, azalan, birbirine yaklaşan iki trend çizgisi tarafından tanımlanan bir aralık içinde düştüğünde ortaya çıkar. Bunların meydana gelmesi, azalan işlem hacimleriyle çakışıyor ve bu da daralan fiyat aralığı nedeniyle işlemlerin yavaşladığını gösteriyor.

Kamanın yukarı yönlü kırılması, işlem hacimlerindeki artışla birleştiğinde, varlığın kırılmakta olduğunu gösteriyor. Teknik analizin bir kuralı olarak, düşen bir kama kırılması, fiyatı yapının üst ve alt trend çizgisi arasındaki maksimum mesafe kadar yukarı doğru itebilir.

Dogecoin 2022 Fiyat Hedefi

Klasik teoriyi Dogecoin’e uyguladığımızda, kırılma 0,14 dolar seviyesinin yakınında gerçekleşirse 0,40 dolara ulaşılabileceğini gösteriyor. Elbette bu maksimum hedeftir, en kötü ihtimalle 0,25 bandına kadar bir yükseliş bekleniyor. Elbette bu, grafiğin yükseliş lehine işlediği senaryoda geçerli olacak. Dogecoin (DOGE) yazı hazırlandığı sırada 0,138 dolardan alıcı buluyor.

Bu haftanın başlarında Twitter, Elon Musk‘ın sosyal medya platformunu satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu. Dogecoin fiyatı, şirketin yönetim kuruluna yaptığı son tavsiyelere dayanarak Musk’ın DOGE’yi Twitter’ın abonelik hizmetleri için resmi ödeme araçlarından biri olarak entegre etme olasılığına olumlu tepki verdi. Genesis Global Trading’in piyasa içgörüleri başkanı Noelle Acheson, Musk’ın Twitter’da bir Dogecoin ödeme seçeneği ekleyip eklemeyeceğini teyit etmesi gerektiği göz önüne alındığında, DOGE’nin fiyat artışının ipuçlarını “çok fazla spekülasyondan” aldığını belirtti.

Bloomberg’e verdiği demeçte, “Fakat uzak olsa bile, bu olasılık, DOGE’nin benimsenmesindeki potansiyel kazanç konusunda yatırımcıları heyecanlandırmak için yeterli” dedi.

Musk’ın 25 Nisan’daki Twitter satın alma duyurusu ve ardından aynı gün yaklaşık %20 artan Dogecoin fiyatları üzerindeki olumlu etkisi, bireysel ve kurumsal ilgide bir artışa denk geldi. Örneğin, Google Trends’e göre, “Dogecoin satın al” anahtar kelimesi için internet sorguları 25 Nisan’da %392 arttı. Bu arada, değeri 100.000 doları aşan zincir üstü DOGE işlemlerinin hacmi aynı gün 2,59 milyar dolara ulaştı. Veri analizi platformu IntoTheBlock, “Bu, 24 Mart’tan bu yana en yüksek hacim ve toplam hacmin %94’ünü temsil ediyor” dedi.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article