Bu Projenin Hacmi 24 Saatte 1000x Yaptı! Büyük Başarının Sırrı Ne?

1 year ago 73

Reddit NFT'leri son birkaç gün içinde önemli bir başarı elde etti ve 2,54 milyon dolarlık satış yaparak bir başka dönüm noktasına ulaştı. Bu ani artış, 24 saat içinde satış hacminde %1.000'lik bir artışı temsil ediyor. Ayrıca koleksiyonluk avatar'ların toplam satışları yaklaşık 28.000 satıştan 8 milyon doların üzerinde gelir yarattı.

Reddit Collectible Avatar NFT'lerinin satış hacmindeki artış, kripto piyasasındaki genel düşüşe rağmen gerçekleşti. Reddit topluluğu NFT'sindeki sanatçılar tarafından yaklaşık 40.000 PFP avatarı yaratılırken, OpenSea gibi pazar yerlerinde işlem hacimleri %90'ın üzerinde düşüş gösterdi.

Reddit NFT'leri: OpenSea'den Daha Fazla Kullanıcı

Daha fazla kripto meraklısının Reddit NFT'lerine ilgi duymaya başlamasıyla birlikte, sektör uzmanları sosyal medya platformunun şu anda OpenSea'den daha fazla insanı NFT'lere dahil ettiğini iddia ediyor.

Reddit'in Redditfloor pazarını başlatmasından bu yana yaklaşık 3 milyon yeni cüzdan açıldı. Aslında, kullanıcılar Temmuz ayında Collectible Avatars NFT'lerinin yaratılmasından bu yana 86.000'den fazla NFT yarattı. DappRadar, OpenSea'nin yalnızca 2,3 milyon kullanıcıya sahip olduğunu ve Magic Eden ve LooksRare gibi rakip NFT pazarlarının daha az kullanıcıya sahip olduğunu belirtti.

Farklı Bir Yöntem İzleniliyor

Reddit Avatar NFT'lerinin başarısından sorumlu faktörlerden biri, sosyal medya platformunun dijital varlıklarını normal NFT'lerden nasıl ayırt etmeye çalıştığı olabilir. Kripto dilini kullanmaktan mümkün olduğunca kaçınan platform, NFT'lerden dijital koleksiyonlar, tokenlerden coin'ler ve cüzdanlardan da kasalar olarak bahsediyor.

Sosyal medya platformu, kullanıcıların koleksiyonlar için kripto yerine ABD doları ile ödeme yapmalarına yardımcı oluyor. Kullanıcılar ayrıca NFT'lerinin özelliklerini doğrudan platformdan değiştirebiliyor. Birçok kişi Reddit Avatar'larının başarısını NFT'lerin potansiyelinin bir işareti olarak yorumladı.

Bir Coinbase raporu, diğer sosyal medya platformlarının insanların NFT'lerini göstermelerine olanak tanıyan NFT entegrasyonuna sahipken, Reddit stratejisinin topluluk oluşturmaya odaklandığını belirtti.

Notta ayrıca Polygon blok zincirinin Avatar NFT'lerinin başarısındaki rolüne de dikkat çekildi. L2 blok zinciri Ethereum ile uyumlu, kullanıcıların daha hızlı ve daha düşük maliyetlerle işlem yapmasına olanak tanıyor.

Read Entire Article