Bu Tarihi Kaydedin! 28 Şubat Bu Altcoin İçin Kritik Öneme Sahip

2 years ago 123
Bu Tarihi Kaydedin! 28 Şubat Bu Altcoin İçin Kritik Öneme Sahip

İlk kez 2017 yılında ortaya çıkan Ontology (ONT), Çinlilerin “Ethereum“u olarak da biliniyor. Ontology, altyapı hizmetleri için artan talebi karşılamak ve mevcut sistemi güncellemek için yeni bir MainNet güncellemesinin duyurusunu yaptı.

MainNet Güncellemesi İçin Tarih Verildi

Çin’in Ethereum’u olarak bilinen popüler altcoin Ontology (ONT), altyapı hizmetleri için artan talebi karşılamak ve mevcut sistemi güncellemek için yeni bir MainNet güncellemesinin duyurusunu yaptı.

Ontology’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda MainNet güncellemesinin Şubat ayı içerisinde gerçekleştireceğini açıklandı. Güncelleme 28 Şubat tarihinde 11.00’da gerçekleştirilecek.

Önüzümdeki hafta Pazartesi gerçekleştirilmesi beklenen güncelleme sonucunda EVM desteği ile birlikte blok yüksekliği artacak.

MainNet Nedir?

Ana ağ, bir blok zinciri protokolünün ne zaman tamamen geliştirildiğini ve dağıtıldığını tanımlamak için kullanılan terimdir; bu, kripto para birimi işlemlerinin yayınlandığı, doğrulandığı ve dağıtılmış bir defter teknolojisine (blockchain) kaydedildiği anlamına gelir.

Ana ağ ağlarının aksine, TestNet terimi, bir blok zinciri protokolünün veya ağının henüz tam kapasiteyle çalışmadığını ve çalışmadığını tanımlar. Bir test ağı, programcılar ve geliştiriciler tarafından, sistemin güvenli ve ana ağın başlatılması için hazır olduğundan emin olmadan önce bir blok zinciri ağının tüm yönlerini ve özelliklerini test etmek ve sorunları gidermek için kullanılır.

Başka bir deyişle, bir test ağı yalnızca bir blok zinciri projesi için çalışan bir prototip olarak bulunurken, bir ana ağ, kullanıcıların kripto para birimi işlemlerini (veya dağıtılmış bir deftere kaydedilen herhangi bir dijital veriyi) gönderip alması için tamamen geliştirilmiş bir blok zinciri platformudur. .

Read Entire Article