Bu Token Yatırımlara Rağmen İstenilen Performansı Gösteremedi!

2 years ago 100

Helyum Ağı (HNT) , amaca yönelik bir blok zincirinde açık kaynaklı ve standartlara uyumlu bir kablosuz ağ protokolü (WHIP) etrafında oluşturulmuş merkezi olmayan bir kablosuz ağ olarak tanımlanılabilir . Basitçe HNT olarak bilinen bir tokene sahip.

Yenilikler Açıklandı

Helium Chapter 2” başlıklı yakın tarihli bir blog yazısına göre Helium Network, sınırsız kablosuz protokol talebine yönelik model genişletmesini duyurdu. Ağa göre, genişleme MOBILE olarak adlandırılan yeni bir jetonun lansmanı ile gelecek. Bu token, 5G kapsamı sağlamak için etkin nokta sahiplerini ödüllendirmek için mevcut olacak. Ağ ayrıca ağ sayısı arttıkça daha fazla ağ ekleneceğini belirtti. Ayrıca, her ağ protokolü için ayrı token uygulanmasına yönelik planları bulunmakta. Ayrı tokenler, yönetim tokenleri olacak. Ayrıca, Helium'un yerel tokeni HNT, HNT için kullanılabilecek yönetim tokenlerini desteklemek için kullanılacaktır. Ancak son 24 saat içinde %25 düşüş gerçekleşti ve HNT'nin bu duyuruya olumlu tepki verdiği görülmedi. Tam olarak neyin yanlış gittiğini değerlendirmek için HNT'nin 24 saatlik performansına bakalım.

Fiyat İçin Yeterli “Helyum” Yok

Yükseltme haberlerine rağmen, HNT sahipleri fiyatını artırmak için tokenleri ellerinde tutmak konusunda hiçbir neden görmediler. Bunun yerine, son 24 saat içinde daha fazla token satışı gerçekleştirdiler. HNT, son 24 saatte %25'lik bir düşüş kaydetti. HNT tokeni başına fiyat, yazı yazılırken 8,70 dolardı. Son 24 saatteki işlem hacmi %75'in üzerinde yüksek bir seviyeye ulaşmış olsa da, fiyatlarda buna karşılık gelen bir artışın olmaması, önemli bir düşüş eğilimine işaret etti. Fiyatın kırmızı bir mum çubuğuyla işaretlenmesiyle, Göreceli Güç Endeksi (RSI) basın zamanında önemli bir düşüş eğilimi gösterdi. Aşırı satım bölgesine dalan RSI, basın sırasında 43'te 50 tarafsız bölgenin altına sabitlendi. İlginç bir şekilde, Para Akışı Endeksi (MFI), aşağı doğru bir eğride olmasına rağmen 70'te bir noktayı işaret etti. Fiyat ve MFI arasındaki bu farklılık, genellikle bir fiyat düzeltmesinin göstergesi olarak kabul edilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir
Read Entire Article