Bugün Yüzde 10 Arttı! Bu Kripto Para Daha Fazla Yükselir Mi?

2 years ago 84

Ethereum (ETH)’un en büyük rakiplerinden biri bugün yüzde 10 kazanç elde etti, peki daha fazlasını görecek miyiz? Hız ve işlem ücreti bakımından Ethereum harika şartlar sunmadığı için birçok alternatifi doğdu. Solana da bunlardan biridir, yüksek işlem kapasitesi, hızı ve düşük ücretleri sayesinde ilgi görmeye devam ediyor. Hatta en yoğun işlem yapılan blockchain olarak birincilik tahtında oturuyor.

Solana (SOL)

Son zamanlarda Solana için sosyal medyadaki duygu değişiyor. Üstelik ağdaki cüzdan sayısında da önemli artış dikkat çekici. Bitcoin’in bugün yaşadığı yükselişle birlikte dar aralıktan kurtulan Solana (SOL) fiyatı yüzde 10 artış gösterdi. Bitcoin’in direnç seviyesine yaklaşması ve 16:30’da ABD borsalarının pozitif açılış yapması şimdilik piyasadaki iyimserliği artırıyor.

Solana ağının yerel kripto parası SOL yazı hazırlandığı sırada 35,2 dolardan alıcı buluyor. Fiyat 32 dolar bölgesinden bugün erken saatlerde 35 dolara kadar toparlandı. İşlem hacmi %30 oranında arttı ve 1 milyar dolar eşiğini aştı. 12 milyar dolarlık piyasa değeriyle Solana (SOL) en büyük 12’nci kripto para konumundadır.

Solana Fiyat Analizi

SOL için 34,5 dolarlık destek ve direnç bölgesi, Eylül ayının başlarından beri önemliydi. Camgöbeği ile vurgulanan bu bölge, SOL'un oluşturduğu bir aralığın (beyaz) en yüksek noktalarını da işaret ediyordu. Orta menzil, iyi bir destek ve direnç bölgesi olarak da saygı gördü. Bu, çizilen aralığa güvenilirlik kattı. Solana, Ağustos sonundan beri çoğunlukla bu aralıkta işlem gördü. Bu nedenle, bir aylık bir aralıktan bir çıkış, büyük olasılıkla yüksek bir satın alma fırsatı sunacaktır.

SOL yatırımcıları için 36 dolar direncinin aşılmasıyla yükseliş ivme kazanabilir. Daha önce yaptığımız SOL analizinde de güvenli satın alma için bu seviyelerin izlenebileceğinden bahsetmiştik. RSI 30 seviyelerinden keskin bir yükselişle 63,17’ye ulaştı. Bu veri satın alma momentumunu teyit ediyor.

Saatlik grafikteki göstergeler SOL için daha fazla yükselişe işaret ediyor. Kripto para yatırımcılarının 20.800 dolar direncini hedefleyen BTC’yi yakından izlemesi gerekir. Piyasadaki iyimserlik bu bölgenin kırılmasıyla daha da artar ve SOL yeniden 40 doların üzerini hedefleyebilir.

Read Entire Article