BurgerCities Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 92

BurgerCities, BNB Zincirinde benzersiz bir MetaFi teklifi oluşturmak için metaverse ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) ile birleştirir.

BurgerCities (BURGER) Nedir?

MetaFi oyunu, Metaverse deneyimini finansal piyasalarla birleştiren bir ekosistemdir. Kullanıcılar, aynı anda NFT ve token işlemi yaparken metaverse’ün sosyal yönleriyle etkileşime girebilir. BurgerCities, Binance'de mevcut bir DeFi ürünü olan Burgerswap'tan doğdu. Geliştiriciler, BurgerCities'i “BSC üzerindeki ilk standartlaştırılmış blok zinciri etkin metaverse senaryosu oyunu” olarak faturalandırıyor.

Ekibin yaptığı açıklamalarda ise “İnsanlar bu alemde sosyalleşme, oyun oynama ve benzeri günlük aktivitelere katılabilirler. Aynı anda Swap, Staking ve NFT sergilerini görsel metaverse görüntüleri aracılığıyla görüntüleme gibi DeFi ve NFT işlevlerini deneyimlenebilir.” sözleri kullanılıyor.

Metaverse içinde, bir şehir ortamının içine yerleştirilmiş üç ana bina vardır. Üç bina; Black Market, Enerji Santrali ve Merkez Bankası'dır. Black Market, büyük merkezi ve merkezi olmayan borsaları destekleyen zincirler arası bir pazar olarak hizmet eder ve kullanıcıların çeşitli dijital varlıklarla ticaret yapmasına olanak tanır. Energy Plant, kullanıcıların varlıklarını kolaylıkla tasfiye etmelerini sağlayan bir likidite sağlayıcısıdır. Son olarak, Merkez Bankası, madencilik gelirlerini USDT'de biriktiren ve bunu kullanıcılara ödül olarak sunan metaverse’ün madencilik-geliri toplayıcısıdır. Kullanıcılar ayrıca “The Sims” oyunu gibi bir arazi parçasına sahip olabilir ve evler yaratabilir.

BURGER Coin Nereden Alınır?

BURGER Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. BURGER Coin; Binance platformunda BURGER/ETH, BURGER/USDT, BURGER/BNB ve BURGER/BUSD paritelerinde işlem görüyor. BURGER Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 1,5 dolardan alım satım işlemi görüyor.

BURGER satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de BURGER satın alabilirsiniz. BURGER/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. BURGER/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından BURGER  emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article