BurgerCities Coin Nedir?

2 years ago 97

BurgerCities, DeFi ve NFT'yi daha geniş Metaverse'e entegre ederek Web3'ün birleşik ve standartlaştırılmış bir metaverse dünyasını yaratmayı hedefliyor. Bu dünyada kullanıcılar sosyal paylaşım ve oyun gibi günlük etkinlikleri gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda kendi avatarları ile işlem, staking, NFT sergileri veya Gamefi gibi DeFi ve NFT işlevlerini deneyimleyebilecekler.

BurgerCities (BURGER) Nedir?

BurgerCities, BNB Chain ekosisteminde oluşturulan bir kripto para birimidir. Hem metaverse hem de merkezi olmayan finansı (DeFi) birleştiren bir platform olan BurgerCities insanların ödüller için yarıştığı bir oyun platformudur. Bu haliyle kendisini MetaFi olarak tanımlıyor.

BurgerCities ekosisteminde, insanlar ödül kazanmak amacıyla oyun oynamak ve sosyalleşmek gibi gündelik aktivitelere katılabilirler. Bir metaverse projesi olarak, aynı zamanda, NFT’leri de entegre etmiştir. Bu nedenle, Axie Infinity gibi, oyunlara katılarak önemli getiriler elde etmek mümkün.

BurgerCities'in en önemli bölümlerinden bazıları, ana DEX ve CEX protokollerinin zincirler arası toplayıcısını entegre eden Black Market’tir. Ayrıca, kullanıcıların likidite sağlayıcısı olabileceği enerji tesisi ve ağdaki tek tokenlı çift madencilik gelir toplayıcısı olan bir merkez bankası da var. Birinin ekosistemde sanal mülk satın alması da mümkündür.

Bunlara ek olarak BurgerCities, aynı ekibin BurgerSwap adlı başka bir projesinden geliştirildi. BurgerSwap, BNB üzerine kurulmuş bir DeFi platformuydu. BurgerSwap, kullanıcıların kripto para birimlerini takas etmesine izin vermek için otomatik bir piyasa yapıcıyı kullanan merkezi olmayan bir borsa hizmeti olarak karşımıza çıkıyor.

Bir noktada, DeFi projeleri düşüşe geçti ve insanlar NFT'lerin yanı sıra bunlara olan ilgilerini de kaybetmeye başladı. Bu, Web3 fikrinin dikkat çekmeye başladığı andı. Bu, ekibi bir metaverse oluşturma ve daha geniş çevrimiçi yaşam deneyimi sağlama fikrine iten bir dürtü olarak nitelendirildi.

BurgerCities nispeten yeni bir proje olsa da şu avantajlara sahip olduğu ifade ediliyor.

  • DeFi, NFT'ler ve oyun gibi kripto dünyasının farklı yönlerini birleştirir.
  • Oyun deneyimi, kazan-kazan ve ödülleri birleştirir.
  • DEX ve CEX protokollerinin zincirler arası toplayıcısını içerir.
  • BURGER, platformda diğer kripto para birimleriyle değiştirilebilir.

BURGER Coin Yorum

BurgerCities fiyatı, yatırımcıların iZUMi'nin kendi toplama protokollerine yakın zamanda entegrasyonuna olumlu tepki göstermesiyle yükselmişti. Ortaklık, BurgerCities'in birleştirme protokolünü başlatmasının ardından gelmişti. BURGER coin ile ilgili daha detaylı bilgilere güncel verilere bakarak da ulaşabiliriz.

CoinMarketCap verilerine göre BURGER Coin, 36,670,644 dolar ile piyasa hacmi bakımından 480. sırada kendisine yer buluyor. Bunun yanında yazının yayına hazırlandığı sırada 1,5 dolardan işlem gören BURGER Coin’in 24 saatlik işlem hacminin 6,039,596 USD olduğu görülüyor. Ayrıca BURGER Coin, 112 Mayıs 2022’de 0,28 dolar ile dip seviyeyi görürken 13 Mayıs 2021’de de 28 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdı.

Bunlara ek olarak şu anda dolaşımda 24,124,999 BURGER bulunuyor ve BURGER Coin toplam arzının 63,000,000 BURGER olacağı ifade ediliyor.

BURGER Coin Nasıl Alınır?

BURGER Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

BURGER Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından BURGER Coin’in işlem gördüğü Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), BUSD ve Tether (USDT) BURGER işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Read Entire Article