Büyük Borsa İşlemlere Kısa Süre Ara Verecek! Yatırımcı Ne Yapmalı?

2 years ago 99

Yaklaşık bir ay içinde, Ethereum bir iş kanıtından (PoW) bir hisse kanıtı (PoS) yapısına geçecek. Şimdilik 15-16 Eylül için belirlenen bu etkinliğe “Birleştirme” adı verildi ve yeni yapıya geçilmesiyle birlikte algoritma ve blok zincir 6 yıllık bir yolculuğu tamamlayacak.

Kullanıcılar, değişim platformları, madenciler ve geliştiriciler etkinlik için hazırlanıyor. Büyük kripto değişim platformu Coinbase geçtiğimiz günlerde resmi bir gönderi aracılığıyla Ethereum “Birleştirme” öncesinde önlemlerini açıkladı.

İşlemlere Kısa Süre Ara

Borsa, Ethereum ve ERC-20 standartlarını kullanan token işlemleri "kısaca" duraklatılacak, bunlara para yatırma ve çekme işlemleri de dahil olacak. Platform, bu kararın kullanıcılar için bir “ihtiyati tedbir” olduğunu iddia ediyor.

Kripto değişim platformu, “Birleşme” Ethereum ekosisteminde kesinlik kazandığı için kullanıcılara şu tavsiyede bulundu:

ETH2 tokeni olmadığı için ETH2'ye yükseltme girişiminde bulunmak için ETH'nizi kimseye göndermemenizi öneririz. Bu süre boyunca varlıklarınız güvende ve emniyette olacak ve sizin tarafınızdan yükseltme yapmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

 “Birleştirme” öncesinde kullanıcılar, stake edilen ETH'yi temsil eden bir ETH2 ticket görecek. ETH2 tokeni olmadığı için PoS geçişi tamamlandığında bu geçici token güncelliğini yitirecek.

Coinbase’de Ethereum işlemlerindeki duraklama, geçişin sistem tarafından başarıyla yansıtıldığından emin olunmasını ve kullanıcıların fonlarına yönelik olası tehditleri azaltılmasını sağlayacak. İkinci olarak ise Coinbase, diğer kripto para birimleri veya ek işlemler için sorun beklemediklerini iddia ediyor.

Diğer ağların veya para birimlerinin etkilenmesini beklemiyoruz ve merkezi ticaret ürünlerimizde ETH ve ERC-20 tokenlerinin ticaretini etkilemesini beklemiyoruz.

Ethereum Kullanıcıları Neler Yaşayacak?

Coinbase, Birleşme’nin, Ethereum'un daha fazla yükseltme uygulamak ve ölçeklenebilirliği geliştirmek için yol haritasında ilerlemesine izin vereceğini iddia etti. Etkinlik sırasında Coinbase, kullanıcılarını ETH ve ERC-20 işlemleriyle ilgili durum hakkında bilgilendirmeyi taahhüt etti.

Bu anlamda, Birleşme sırasında artacağı neredeyse kesin olan dolandırıcılıklara ve farklı ETH tokenleri etrafındaki tartışmalara karşı kullanıcılarından gözlerini açık tutmalarını istediler. Borsa, bu etkinlik sırasında tüm kullanıcıların fonlarının güvende olacağını iddia etti.

Şirket şu sonuca vardı:

Birleştirme, Ethereum Vakfı, bağımsız araştırmacılar, müşteri ekipleri, Coinbase Cloud gibi altyapı sağlayıcıları ve diğerleri tarafından yıllarca süren çalışmaların doruk noktası durumunda. Coinbase'de rolümüz, kullanıcıların varlıklarını korumak ve Coinbase ürünleri arasında sorunsuz bir geçiş sağlamaya yardımcı olmaktır.

Yazım sırasında, ETH'nin fiyatı son 24 saatte %2 kayıpla 1.880 dolardan işlem görüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article