Büyük Duyuru! Türklerin Yatırım Yaptığı Metaverse Altcoin!

2 years ago 86

Piyasaya sürüldüğü ilk günlerde özellikle Türk yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bu metaverse altcoin müjdeyi verdi. Birçok sorunla karşılaşan ve bu sebepten hızla değer kaybeden altcoin toparlanabilecek mi? Son yapılan duyuruyla birlikte neler değişecek? Önemli gelişmenin detayları haberimizde.

Star Atlas (ATLAS)

Solana tabanlı metaverse projesi Star Atlas (ATLAS) haberin etkisiyle bugün 0,0082 dolardan 0,0094 dolara kadar yükseldi. ATH seviyesinin %96,7 altında bulunan metaverse altcoin geçtiğimiz yıl 0,27 dolara ulaşmıştı. Geçtiğimiz ay 0,0055 doları gördükten sonra %62 artan altcoin bugün müjdeyi verdi. Star Atlas, perşembe günü 426LIVE topluluk etkinliği sırasında Star Atlas DAO'nun lansmanını duyurdu. DAO, üyelerin karar alma süreçlerinde yer almalarını sağlamak için Star Atlas'ın yönetişim tokeni POLIS'i kullanacak. DAO'nun oylama emanet modeli, Star Atlas vizyonuna uzun vadeli inancı olan topluluk üyelerini desteklemek için tasarlandığını söyledi.

Şirket, topluluk üyelerin POLIS tokenlerini 5 yıla kadar kilitlemesini teşvik edecek. DAO’nun tokeni POLIS yazı hazırlandığı sırada 0,6 dolardan alıcı buluyor.

ATLAS Müjdeyi Verdi

Token satışı sonrasında oyun geliştirmelerinde bazı sorunlarla karşılaşan Star Atlas ekibi kripto para piyasaları yeniden yükselmeye başladıktan sonra harekete geçti. Ekip, yaptığı duyuruda şunları söyledi;

“Star Atlas'ın vizyonu, oyunun bu çeşitli seviyelerinde faaliyet gösteren, oyun içi varlıkları ve hazineleri yönetmek için çeşitli on-chain araçlar kullanan, blockchain’in güvene ihtiyaç duymayan ve merkezi olmayan yapısını kullanarak faaliyetleri koordine eden bir DAO'dur.”

Star Atlas'ın kurucu ortağı Michael Wagner şunları söyledi;

“Önümüzdeki aylarda ve yıllarda bu araçları oluşturmaya ve bunları topluluğumuza ulaştırmaya kararlıyız."

2020'de Wagner ve Pablo Quiroga tarafından başlatılan Star Atlas, 2620 yılında geçen sanal bir oyun metaverse'idir. Oyun, kaynaklar, bölgesel fetih ve siyasi hakimiyet için mücadele eden üç gruba ayrılmıştır: insanlar tarafından yönetilen MUD bölgesi, Ustur Sector Duyarlı androidlere ve yabancı türlerden oluşan bir konsorsiyum tarafından yönetilen ONI Bölgesi bulunuyor. Üç bölge farklı türler tarafından yönetilmektedir.

Ancak Star Atlas DAO, Star Atlas metaverse için planlanan tek DAO değil. Üç oyun içi fraksiyonun her biri, kendi kontrol edilen bölgeleri için vergileri belirlemek ve dağıtmak gibi amaçlarla kullanılacak kendi DAO'suna sahip olacak.

"Her POLIS token sahibine açık olan Star Atlas DAO'nun yanı sıra, diğer DAO'lar oyuncuların politikalarına katılmak için yerel taahhütlere sahip olmalarını şart koşuyor. Örneğin, Ustur DAO'ya yalnızca Ustur sahiplerinin katılmasına izin verilecek ve yalnızca Ustur DAO'ya katılmalarına izin verilecek. Belirli bir yıldız sisteminin arazi sahipleri, söz konusu sistem kararlarında oy kullanma hakkına sahip olacak"

DAO ile birlikte Star Atlas, Galactic marketini yeni DAO-etkin oyun temelleri ve yeni bir arayüz ile yenilendiğini duyurdu. Oyuncular artık diğer oyuncularla doğrudan varlık alıp satabilecekler.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article