Büyük Kripto Boğa Koşusu İçin Katalizörleri Açıkladı! Ünlü Kripto Para Analistinin Tüyoları!

1 year ago 59

Bitcoin (BTC) fiyatı bir bugün de yatay seyrini devam ettiriyor. Ancak önümüzdeki hafta işler değişecek. Volatilite artacak ve bu kimseye sürpriz olmamalı. Geçmişte yaptığımız benzer uyarıların ardından fiyattaki dalgalanmaları hatırlarsak sıkıcı günlerin artık son saatlerinde olmalıyız. Peki kripto yatırımcısını nasıl bir gelecek bekliyor? Bu volatilite artışı uzun vadede lehte mi olacak?

Kripto Para Analistinin Tüyoları

Yoğun biçimde takip edilen kripto analisti, bir sonraki kripto boğa koşusu için potansiyel katalizörleri tanımlıyor ve ABD dışındaki potansiyel talep artışına dikkat çekiyor. Coin Bureau'nun sunucusu Guy Turner, yeni piyasa güncellemesinde düzenleyicilerin "kendilerini düzeltmelerinin" sektör çapında bir genişleme için bir sonraki kıvılcım görevi görebileceğini söylüyor.

“Kesinlikle, eğer ABD'de bazı iyi düzenlemeler görürsek, eğer ABD'li politikacılar akıllarını başlarına alırlarsa ve SEC kendini düzeltirse, o zaman evet, bu büyük bir boğa koşusu için bir katalizör olabilir."

Turner önümüzdeki yıl bir boğa piyasasının başlamasını beklediğini söylüyor, ancak SEC ile Coinbase arasında mahkemede yaşanması muhtemel uzun süreli bir hukuki savaşın ufukta iyi düzenlemeler olduğu anlamına gelmediğini belirtiyor.

Kripto Paraların Geleceği

Bu ayın başlarında SEC bir Wells bildirimi yayınladı ve bu hareket yakında Coinbase borsasına dava açılabileceğini söylüyor. ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase hali hazırda ABD hisse senedi piyasalarında işlem gören bir şirkettir. Yani denetim ve yasalara uyum noktasında en iyi konumdaki kripto borsası olmalı. Ancak yine de SEC ile aralarında çözemedikleri şeyler var. Düzenleyici kurum Coinbase borsasına neyi nasıl doğru yapacaklarını söylemiyor ve Coinbase bu kaosun ancak mahkeme salonunda çözüleceğini düşünüyor. İşin ilginç yanı da tam olarak bu, Coinbase dava için ön sinyali memnuniyetle karşıladı.

Popüler kripto analisti konuyla ilgili şunları söyledi;

“Bitcoin ve Ethereum'a tahsis edilen sermayeniz olduğunda, altcoinler kaybetme eğilimindedir, bu yüzden şu anda altcoinler için büyük ralliler görmediğimizi düşünüyorum ve dürüstçe söylediğim gibi boğa piyasası muhtemelen önümüzdeki yıl gelecek. Coinbase ve SEC'in uzun bir süre mahkemede karşı karşıya gelme tehlikesi var. Ancak, bunun bir anda iyi düzenlemelerin yapılması ve olası bir Coinbase davasının sona ermesi anlamına geleceğini sanmıyorum. Unutmayın, eğer Ripple'a bir şey olursa, Coinbase davası yıllarca sürebilir, bu yüzden dikkate alınması gereken şeyler var. Ayrıca, bunların hiçbiri gerçekleşmezse, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenleyici netlik elde etmesek bile bir boğa koşusu görebileceğimizi düşünüyorum. Şu anda bir sonraki boğa koşusunun özellikle Asya'dan geleceğine inanan pek çok insan var ve Hong Kong'un bu yaz sadece birkaç ay içinde kripto yatırım hizmetlerini yasallaştıracağını unutmayın.”

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article