CANDYDEX BSC Lansmanını ve Yeni Airdrop’unu Duyurdu

2 years ago 87

CANDYDEX IDO 1. satış turunun başarıyla tamamlanmasının ardından aylarca süren  planlamadan sonra, bugün 26 Temmuz 2022'den itibaren CANDYDEX token’ları için yeni bir airdrop duyurdu. Proje, yol haritalarında planladıkları gibi şu anda 2. tur airdrop kampanyasına gidiyor. Yapılan açıklamalara göre bu, CANDYDEX topluluğunun büyümesine yardımcı olmak ve üyelere projenin planlandığı gibi devam ettiği ve güvenilir olabileceği konusunda güvence vermek için düzenleniyor.

CandyDex konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, DEX konusundaki hedefleri ile token’ın da büyük yükseliş yakalayacağını düşündüklerini ifade ediyor. Buna ek olarak platform BSC zincirinde CANDYDEX token’ı piyasaya sürüyor, bu nedenle mevcut müşteriler ve yeni müşteriler için CANDYDEX BSC airdrop'u düzenliyor. Bunun da kullanıcılara bir öncü olarak projenin parçası olma fırsatı sunduğu ifade ediliyor. Ayrıca OKEx, Bitfinex, Probit, Indoex gibi Katman iki borsalarda önümüzdeki Eylül ayında listeleme ile piyasaya sürülmeden önce CANDYDEX tokenlerinden ÜCRETSİZ olarak yararlanma fırsatı sunulduğu da ifade ediliyor. Yapılan açıklamalara göre airdrop’a katılmak için kullanıcıların üye olması ve aşağıdaki adımları izlemesi gerekiyor. 1. tur kullanıcıları 50 dolara mal olacak 100 token alacağı ve 2. tur alıcılar ve yeni katılımcılar 25 dolara mal olacak 50 token alacağı da ifade ediliyor.

Airdrop’a katılmak için izlenmesi gereken adımlar:

  • Web sitesinin airdrop sayfasını açın ve bağlanın
  • Telegram kanalına ve grubuna katılın ve formda kullanıcı adınızı belirtin
  • CandyDex’in Twitterın'a katılın ve tweet'lerden herhangi birini yeniden tweetleyin ve formda Twitter kullanıcı adınızı belirtin
  • CandyDex Instagram’ına katılın ve formda kullanıcı Instagram adınızı belirtin
  • CandyDex Medium’a katılın ve takip edin.
  • BSC zincir adresinizi forma girin
  • Token talep et butonuna tıklayın

Bu adımlardan birkaç dakika sonra platform CANDYDEX platform token’larının dağıtılacağını ifade ediyor.

Airdrop İle İlgili Detaylar

Airdrop, tokenların sınırlı miktarda olacak şekilde katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılmasıdır CandyDex kendi durumunda airdrop’un, tokenın popülerlik kazanmsı için yapıldığını ifade ediyor. Açıklamalara göre airdrop’un amacı, büyük borsalarda listelenmesine yardımcı olacak tokenın popülaritesini artırmak.

Kullanıcıların da bu noktada daha sonra satabileceği veya Bitcoin, USDT, Ethereum ve diğer kripto paralarla değiştirebileceği ücretsiz tokenlara sahip olacağı ifade ediliyor. Ayrıca yapılan açıklamalara göre ön satıştan sonra 100 CANDYDEX token’ın maliyeti 100$ - 300$ aralığında olması hedefleniyor.

Katılım Süresi: 26 Temmuz 14:00 UTC — 16 Ağustos 14:00 UTC (20 Gün)

Şu anda gerçekleşen etkinliklerin sadece başlangıç olduğunu ifade eden CANDYDEX, IDO satışına katılan ve kendilerini destekleyen herkese teşekkür ettiklerini de ifade ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article