Canlı: SEC Başkanı Konuşuyor! Kripto Paralarla İlgili Kritik Oturum!

1 year ago 54

SEC Başkanı Gary Gensler yatırımcıların yakından izlediği önemli bir etkinlikte konuşuyor. Temsilciler Meclisinde ifade veren Gensler merak edilen birçok soruyu cevaplandıracak. Saat 17:00’da Finansal Hizmetler Komitesi önünde ifade vermeye başlayan Başkan ilk olarak ETH sorusuyla karşı karşıya kaldı.

SEC Başkanı Açıklamalar

Yeni açıklamalar geldikçe güncelliyor olacağız.

  • Komisyon Başkanı McHenry: "Özel bir soru soruyorum, Başkan Gensler. Bunu özel olarak da söyledim. Bu soruyu sormam sizin için bir şok olmamalı. Ether bir emtia mıdır yoksa bir menkul kıymet midir?"
  • Gensler bu soruya yanıt vermedi.
  • Gensler (ETH konusunda): "Bence konu açık, kanun açık ve net." McHenry: "Piyasa bunu görmüyor... Bu komitenin niyeti bu belirsizliği gidermek ve aslında sağlam bir yasal temel sağlamaktır."
  • Maxine Waters: "Bay McHenry'ye cevabınızı vermeniz ve menkul kıymetleri ve emtiaları tam olarak nasıl tanımladığınızı açıklamanız için size zaman vermek istiyorum." Gensler: "Kongre'nin iradesine göre bir menkul kıymetin yaklaşık 30'dan fazla terimi vardır ve bunlardan biri de bir yatırım sözleşmesidir."
  • Gensler: "Stablecoin ihraççısı şirketlerden birinin Silicon Valley Bank'da 3 milyar dolardan fazla parası vardı". Frenche Hill: "Onlar tarafından verilen korkunç bir karar... Bu konuda zaten bir duruşma yaptık ve bu konuyu takip ediyoruz"
  • Temsilci Pete Sessions, Gensler'e neden görüşlerinin kendisine ait olduğunu söylediğini sorarak söze başlıyor. Gensler, "Görüşlerimin bana ait olduğunu, personeli ya da komisyon üyesi arkadaşlarımı temsil etmediğini her zaman söylemem yasamızın bir parçasıdır," diyor
  • Sherman: "Komite başkanı bu konuda mutlak bir netliğe sahip olmamız gerektiğini söylüyor ve ben de ona katılıyorum. Bir mevzuat üzerinde çalışmalıyız. Bu şekilde, kripto yatırımcılarının hisse senedi, tahvil ve yatırım amacıyla edinilen diğer varlıklardaki yatırımcılarla aynı korumaya sahip olduklarını görürüz."

Deta ylar geliyor.

Read Entire Article