Cardano CEO’sundan Rakip Altcoin’e Övgü: Mükemmel Proje, Olağanüstü Ekip!

2 years ago 92

Sektörün önemli isimlerinden Cardano (ADA) CEO'su Charles Hoskinson, Twitter'da rakip kripto para projelerinden birine övgüler yağdırdı.

Hoskinson: Algorand'ı ve Ekibini Övdü

Cardano'nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Twitter'da rakip kripto para projesi Algorand'ı övdü. Hoskinson'a göre Algorand, birçok başarılı geliştiricnin yer aldığı mükemmel bir proje. Hoskinson'ın yorumu, Input Output Global (IOG) eski Cardano direktörü John Woods'un Algorand Vakfı'na baş teknik sorumlu (CTO) olarak katılacağını açıklamasının ardından geldi. Woods yaptığı açıklamada,  “Kariyerimde bir sonraki adımı atmaktan ve Algorand Vakfı'na CTO olarak katılmaktan heyecan duyuyorum. IOHK'da Cardano'nun inşasına katkıda bulunarak harika bir zaman geçirdim. Hepimiz finansın geleceğini inşa ediyoruz"  ifadelerini kullandı. Hoskinson, Woods'u Cardano'daki katkılarından dolayı övdü. Gelişme hakkında yorum yapan Hoskinson, Duncan Coutts iznindeyken Woods ile IOG CTO'su olarak çalışmaktan keyif aldığını söyledi.

Yönetici, Woods'un Algorand'ın CTO'su olarak işe alınmasından heyecan duyduğunu ve gelişmenin IOG ile Algorand Vakfı arasında gelecekteki işbirlikleriyle sonuçlanabileceğini de sözlerine ekledi. Hoskinson şu açıklamayı yaptı:

John ile aynı projede çalışmak eğlenceliydi. John'un kariyerinde bir CTO olarak adım attığını görmekten çok memnunum ve bu, gelecekteki işbirliği ve araştırma için birçok harika fırsat sunuyor. Algorand, olağanüstü insanlarla mükemmel bir proje

Cardano Yöneticisi, Algorand'a Geçti

Woods'un Algorand Vakfı'nın CTO'su olarak atanmadan önce, Cardano'nun araştırma ve geliştirmesinden sorumlu firma olan IOG'da Cardano Architecture'ın direktörü olması dikkat çekici. Woods'un Algorand'ın CTO'su olarak atanması ile birlikte teknik ortaklıklar, altyapı geliştirme, eğitim, geliştirici araçları ve katılım gibi konularda sorumlu olacak. Algorand dün yaptığı açıklamada, "Woods özellikle geliştirici UX'den gelen sorunları ortadan kaldırmaya, geliştirici eğitim sürecini netleştirmeye ve iyileştirmeye ve Algorand'da uygulama oluşturmak için araçlar ve kaynaklar eklemeye odaklanacak." açıklamasını yaptı. Duyuruya göre Woods, Ocak ayında şirkete katılan Algorand CEO'su Staci Warden'a rapor verecek.

Şirket ayrıca yaptığı diğer bir açıklamada "John ile bu kritik liderlik konumunda, topluluğumuz için birçok yeni şey yapabileceğimizden eminiz. John, teknik uzmanlığı ve harika projeelr oluşturma konusundaki başarısı, kripto ekosisteminde geniş çapta biliniyor ve onu aramızda görmekten heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Read Entire Article