Cardano Hacimleri Arttı, Yatırımcılar InQubeta Presale’i İçin Ne Düşünüyor? 

1 year ago 47
Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.

Cardano (ADA) kripto sahnesinde önemli bir oyuncu olarak ortaya çıktı ve dünya çapında yatırımcıların dikkatini çekti. Ripple’ın SEC’i mahkemede yenmesi ve XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını kanıtlaması gibi son piyasa gelişmeleri Cardano’nun işlem hacimlerinde bir artışa neden oldu ve birçok kişi bu dijital varlığa yatırım yapmak için uygun zamanın gelip gelmediğini merak ediyor olabilir. Bu artan ilgiyle birlikte, iddialara göre, InQubeta (QUBE) ön satışı yatırımcıların ilgisini çekmiş ve portföylerini 100 katına çıkarma potansiyeli sunmuş olabilir. 

InQubeta NFT pazarı, yapay zeka girişimlerini ve yatırımcıları birbirine bağlayarak ilgi görmüş olabilir. QUBE token’ın deflasyonist mekanizması, kripto yapay zeka inovasyonundaki beklentilerini de besliyor olabilir. İddialara göre yaygın benimsenme ve yetenekli bir ekiple uzmanlar, InQubeta’yı AI sektöründe bir kripto yatırım seçeneği olarak görüyor. 

InQubeta (QUBE) Satış Öncesi 

InQubeta, kendi tokenı QUBE’yi kullanarak yapay zeka girişimlerine kısmi yatırım yapılmasına olanak tanıyan dünyanın ilk kripto kitlesel fonlama platformu olarak tanımlanıyor. İddialara göre bu tokenin ön satışı, yatırımcıların önemli kazançlar elde etme ve portföylerini 100 katına çıkarma umuduyla projeye akın etmesiyle kayda değer bir ilerlemeye tanık oldu. QUBE ön satışının hak ediş süresi ve tam proje denetimi gibi özellikleri, tokena yönelik ilgi ve talebin artmasına katkıda bulunmuş olabilir. 

Cardano hacmindeki artışın ortasında, iddialara göre InQubeta ön satışı şimdiden 1,3 milyon doların üzerinde para toplayarak ilgi çekti. Ön satış ivme kazanmaya devam ederken, yatırımcılar QUBE DeFi tokenlerini şu anki 0,0098 $ fiyattan satın alabilirler ve bu fiyat açıklamalara göre, büyük borsalarda piyasaya sürülene kadar her aşamada artacak. Token’ın değerinin, listeleme sırasında minimum 0,0308 $’a ulaşması öngörülüyor. 

QUBE ön satışı, her biri yatırımcıların InQubeta ekosistemine katılmaları ve paylarını güvence altına almaları için bir fırsat sunduğu iddia edilen 10 aşamadan oluşmakta. İddialara göre proje, 2. aşamada kurumsal yatırımcılardan büyük ilgi gördü ve yatırımcıların 2023 yılında portföylerini 100 katına çıkarmaları için bir fırsat olabilir. Bu projenin bir parçası olmak için, ilgilenen kişiler InQubeta web sitesini ziyaret edebilir, bir hesap oluşturabilir veya cüzdanlarını bağlayabilir ve ETH, BTC ve USDT gibi tercih edilen kripto para birimlerini kullanarak token satın alabilirler.  

Açıklamalara göre ön satışa katılanlara, bonus tokenlar içeren ve böylece yatırımlarının değerini artıran airdropped tokenlar verilecek. Buna ek olarak InQubeta, yapay zeka girişimlerinin fon oluşturabileceği ve ödüller ve öz sermayeye dayalı avantajlar sunan NFT’ler sunabileceği bir NFT pazarı sunmakta. Bu platform, iddialara göre yatırım ve büyüme için bir yol sağlayarak girişimlere ve QUBE token sahiplerine fayda sağlar. 

QUBE DeFi tokenlarına yatırım yapmak, iddialara göre yapay zeka teknolojisi girişimlerinin ilerlemesi ve başarısı konusunda destekçiler için bir fırsat sunuyor. Token, deflasyonist bir model izler ve tüm alım satım işlemleri üzerinden %2’lik bir vergi yakma cüzdanına tahsis edilir. Bu mekanizma, token’ın değerinin zaman içinde artmasına yardımcı olabilir. %5’lik bir satış vergisi, özel bir ödül havuzuna yönlendirilerek yatırımcıların tokenlarını stake ederek ödül kazanmalarına olanak tanır. 

Cardano (ADA): Etkileyici İşlem Hacmi Artışı  

Bir blok zinciri platformu olan Cardano, sürdürülebilirlik, ölçeklenebilirlik ve güvenliğe odaklanması nedeniyle büyük ilgi topladı. ADA, merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler geliştirmek için bir platform sağlamayı ve kendisini kripto alanında uygun bir yatırım seçeneği olarak konumlandırmayı amaçlamaktadır.  

Cardano’nun artan popülaritesinin ilgi çekici bir göstergesi de işlem hacimlerinde son dönemde görülen artış. Cardano’nun işlem hacmi, dijital varlığı çevreleyen artan ilgi ve faaliyeti yansıtan kayda değer bir artışa tanık oldu. İşlem hacimlerindeki bu tür bir artış genellikle ADA’ya yönelik talebin arttığına işaret eder ve yatırımcıların piyasadaki pozisyonlara aktif olarak girip çıktığını gösterir. 

Özet  

Cardano’nun hacmi artarken ve yatırımcılar yatırım potansiyelini düşünürken, InQubeta’nın ön satışına yatırım yapmayı düşünmek bir fırsat olarak iddia ediliyor. Kısmi yatırım modeli, iddialara göre, NFT pazarı ve 100 kat büyüme potansiyeli ile InQubeta, yatırımcılara portföy kazançlarını en üst düzeye çıkarırken yapay zeka teknolojisi girişimleri dünyasına girmek için bir fırsat sunuyor.  

PresaleLinktree

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article