Cardano Kurucusundan Dogecoin için Twitter Müjdesi: Büyük Bir Olasılık

1 year ago 71

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın Dogecoin'i (DOGE) bir şekilde sosyal medya platformuna entegre edeceğine inandığını söyledi.

"Twitter'a Entegre Olması Büyük Bir Olasılık"

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk'ın Twitter'ı resmen satın almasının ardından en büyük köpek temalı kripto para Dogecoin'in sosyal medya platformuyla bir şekilde entegre olacağını söyledi.

Bir tweet'i alıntılayarak görüşünü paylaşan Hoskinson, "Artık Twitter'ın kontrolü Elon Musk'ta olduğuna göre Dogecoin’i platforma bir şekilde entegre etmesi büyük bir olasılık." dedi. Hoskinson'ın bu yorumu hem Dogecoin hem de Cardano topluluğundan çok sayıda tepki aldı. Birçok DOGE meraklısı kripto paranın Twitter'a entegre olma ihtimali karşısında duydukları heyecanı dile getirdi. Ancak bazı Cardano yatırımcıları Hoskinson'un ADA yerine DOGE'yi savunuyor gibi görünmesinden durdukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

Hoskinson'ın takipçilerinden biri, Dogecoin'in bir Proof of Stake (PoS) veya Proof of Useful Work (PoUW) algoritmasına geçeceğini düşünüp düşünmediğini sordu. Kullanıcıya yanıt veren Hoskinson, Dogecoin'in Cardano'nun bir yan zinciri olması tavsiyesinde bulundu. Cardano'nun patronu, bu geçişi sıfır maliyetle bizzat gerçekleştireceğini söyledi. Ayrıca Dogecoin ağına akıllı sözleşme özelliğini de ekleyebileceğini söyledi.

Dogecoin Rallisi

Dogecoin fiyatı, Elon Musk'ın Twitter'ın kontrolünü ele aldığı haberinin ardından önemli bir yükseliş kaydetti. En büyük köpek temalı kripto para son 7 günde değerini yüzde 75'in üzerinde artırdı. DOGE, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 27'nin üzerindeki yükselişiyle 0,1053 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin yatırımcıları ve Hoskinson gibi sektörün öne çıkan isimleri Musk'ın sosyal medya platformunu satın almasının ardından DOGE'u Twitter'ın ayrılmaz bir parçası haline getireceğine inanıyor. Yatırımcıların bu görüşü Musk'ın her zaman Dogecoin'in benimsenmesini artırmak için verdiği mücadeleyle ilişkilendiriliyor. Musk, özellikle geçen yıl altcoin ile ilgili attığı tweet'lerle DOGE'un tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0,73 dolara kadar çıkmasına yardımcı olmuştu.

Read Entire Article