Cardano Kurucusundan Önemli Açıklamalar: “Solana” Benzetmesi Ne Anlama Geliyor?

2 years ago 293

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, yakın tarihli bir röportajında Cardano ekosistemi adına önemli açıklamalarda bulundu. Hoskinson, ilerleyen dönemlerde ağda gerçekleştirilecek güncellemelere işaret etti ve Cardano blokzincirinin “Solana” benzeri b ir performans sergileyeceğini iddia etti.

Cardano Kurucusundan “Solana” Benzetmesi

Yakın tarihli bir röportajında Cardano ekosistemi adına önemli açıklamalarda bulunan Charles Hoskinson, ilerleyen süreçlerde ağda gerçekleştirilecek önemli güncellemelere işaret etti. Hoskinson, bu güncellemeler ile birlikte ölçeklenebilirlik konusunda büyük bir ilerleme kaydedileceğini ve dolayısıyla da Cardano blokzincirinin ilerleyen dönemlerde “Solana‘daki” performansın bir benzerine ulaşacağını iddia etti. Ağdaki ölçeklenebilirliğin önemine vurgu yapan Hoskinson, ilerleyen dönemlerde gerçekleşecek önemli güncellemelere işaret etti.

ADA’da Güncel Görünüm

Cardano tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) SundaeSwap’ın piyasaya sürülmesinden bu yana, ağın TVL’inde (Total Value Locked) önemli artışlar kaydedilmeye başlandı. Ancak Cardano ağında kilitli toplam değerdeki bu yükseliş, ADA fiyatına kısa vadede herhangi bir olumlu etki yaratmadı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in son haftalarda kaydettiği yükseliş hareketlerinin ardından yönünü yeniden aşağı çevirerek 40.900 dolar fiyat seviyelerine gerilemesi, kripto para piyasasına da yeniden düşüş yönlü bir ivme kazandırdı. Son dönemlerde oldukça düşük bir fiyat performansı sergileyen ADA, piyasadaki düşüş eğilimi ile birlikte de düşüş hareketlerine hız kazandırdı. ADA, kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 0,88 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article