Cardano’nun Kurucusu Müjdeyi Verdi, Beklenenden Erken Geliyor!

2 years ago 106

Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, her şey yolunda giderse ve hiçbir hata veya yavaşlama yükseltmeyi geciktirmezse, Eylül ayında Vasil hard fork yükseltmesini bekliyor. IOHK, Vasil hard fork için bir tarih belirlemek konusunda Cardano topluluğuyla birlikte çalışacak. Ayrıca ekip, kendi taraflarındaki hazırlıklar hakkında bir güncelleme almak için Stake Pool Operatörleri (SPO) ile bir toplantı yapacak.

Eylül Ayı Hedefleniyor

26 Ağustos'ta yayınlanan bir videoda Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, işlerin çok hızlı ilerlediğini ve Vasil hard forkunun büyük olasılıkla Eylül ayında gerçekleşeceğini tahmin ettiğini söyledi.

Geliştiriciler ve topluluk, entegrasyon ve altyapının iyi göründüğü şeyleri 1.35.3 düğümüne karşı kapsamlı bir şekilde test ediyor. Ayrıca, şimdiye kadar karşılaşılan küçük hatalar dışında büyük bir hata görülmedi.

Charles Hoskinson’un açıklamaları ise şu şekilde oldu:

İşler çok hızlı ilerliyor, hem topluluk hem de bizim tarafımızdan kapsamlı testler hala yapılıyor ve sahne arkasında çok sayıda entegrasyon çalışması yapılıyor, bu nedenle tüm bu altyapı iyi görünüyor.

Ekip, Eylül ayında Vasil hard fork için bir tarih belirlemek konusundaCardano topluluğuyla birlikte çalışacak. Ayrıca, Vasil hard fork hazırlıklarına ilişkin güncellemeleri almak için DPT'ler ile toplantılar yapılacak. Ayrıca, likidite sağlamak amacıyla borsalar 1.35.3'e yükseltilecek.

PoolTool verileri, 1.35.3 düğümünü çalıştıran DPT'lerin 359. dönemde ana ağ blok üretiminin %53'ünü oluşturduğunu gösteriyor. IOHK, çatalı Cardano ana ağında uygulamak için 1.35.3 düğümünü çalıştıran DPT'lerin %75'lik blok üretimini hedefliyor.

Ayrıca, hacim açısından ilk 5 büyük kripto borsası 1.35.3'e yükseltmeyi bitirdikten ve en iyi dApp'ler 1.35.3 düğümüne karşı başarılı testler rapor ettikten sonra, IOHK hard fork tarihini açıklayacak. Binance, Cardano ticaret hacmine %30-40 katkı sağlıyor ve 1.35.3'e yükseltildiğini duyurdu.

Üstelik Cardano geliştiricisi Adam Dean dün Vasil hard forkunun beklenenden daha erken geleceğini doğruladı.

Cardano (ADA) Fiyatı Hedefi

Cardano (ADA) fiyatı, Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz artırımları konusundaki şahin duruşu nedeniyle yapılan düzeltmeye rağmen güçlü bir şekilde hareket ediyor. ADA fiyatı, Eylül ayındaki hard fork beklentisiyle yakında 0,55 dolara ulaşabilir. Eylül sonunda Cardano'nun Vasil hard forkunun beklentileri daha yüksek görünüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article