Çarşı Pazar Karışabilir! Kanıt Sunan Analist Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Yatırımcıları Uyardı!

1 year ago 62

Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Altcoin Sherpa, BTC rallisinin hız kaybedebileceği öngörüsüyle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) için fiyat tahminlerini güncelledi.

Bitcoin'in 26 Bin 500 Dolara Çekilmesini Bekliyor

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, Bitcoin'de yüzde 5'in üzerinde düşüş beklediğini açıkladı. Bitcoin'in son birkaç haftadır 28 bin 800 dolar ila 26 bin 500 dolar aralığında hareket ettiğine dikkat çeken analist, en büyük kripto paranın 200 günlük hareketli ortalamanın da yöneldiği dip seviye fiyat aralığına düşebileceğini öngörerek şunları söyledi:

Bitcoin'in en azından EQ'ya (denge) biraz daha düşeceğini düşünüyorum. 26 bin 500 dolar kilit bir seviye; 4 saatlikte dip aralık ve 200 EMA'ya (Üstel Hareketli Ortalama) karşılık geliyor. Fiyatı takip etmeye devam ediyorum.

Altcoin Sherpa, ayrıca Bitcoin fiyatının önemli bir hareket yapmadan önce bir süre daha 27 bin dolar ila 28 bin dolar aralığında hareket edebileceğinin altını çizerek "Bitcoin için karışık birçok şey söylenebilir. Fiyat buradan birkaç hafta daha düşebilir ve biz hala bir fiyat seyrine ilişkin net bir şey göremeyebiliriz. Daha düşük zaman dilimlerinde EMA'ların hepsi oldukça iyi sıralanmış durumda ve bence iyi görünüyorlar. Bununla birlikte, 4 saatlik 200 EMA ilgi bölgesi olan 26 bin 500 dolar civarında bulunuyor. dedi.

Ethereum ve Dogecoin Analizi

Bitcoin'in ardından Ethereum'a geçen Altcoin Sherpa, en büyük altcoin'de fiyatın bin 800 dolar seviyesinin üzerinde kalması gerektiğini, yoksa bin 750 dolara varan bir düşüş beklenmesi gerektiği konusunda yatırımcıları uyardı. Analiste göre bin 800 doların üzerinde kalması halinde ETH fiyatı 2 bin dolar aralığına yükselebilir:

Bence ETH'de fiyatın kilit seviye olan bin 800 doların üzerinde kalması gerekiyor. Aksi takdirde son hareket sadece bir sapma olarak kalır ve yakın zaman içinde herhangi bir altcoin sezonu göremeyebiliriz.

Son olarak potansiyel bir sıçramayı tahmin etmek amacıyla bir varlığın destek ve direnç seviyelerini belirlemek için bir teknik analiz yöntemi olan Fibonacci geri çekilme seviyelerini kullanan Altcoin Sherpa, en büyük köpek temalı altcoin Dogecoin için şu değerlendirmede bulundu:

Bu bölgelerden biri sıçrama yapmalı ama nereden yapacak bilmiyorum. 200 günlük EMA 0.786 fib seviyesinde (0,0824 dolar) bulunuyor. Tam geri çekilme DOGE'nin yapmayı sevdiği şey için buradan sıçraması oldukça normal olur.

Read Entire Article