CEEK Coin, MANA Coin, APE Coin: Son Durumlar ve Önemli Seviyeler

2 years ago 98

Kripto para piyasası nispeten stabil bir şekilde ilerlerken lider kripto para Bitcoin’in 29.000 dolar ile 32.000 dolar aralığındaki fiyat hareketini sürdürüyor. Bununla birlikte altcoin’lerde son birkaç saattir aşağı yönlü hamleler olduğu ifade edilebilir. Popüler altcoin’ler olan Ceek VR (CEEK), Decentraland (MANA) ve Apecoin (APE) fiyatlarına bir göz atalım.

Ceek VR (CEEK)

Özellikle son zamanlarda CEEK’in hem Türk yatırımcılar tarafından hem de küresel anlamda büyük bir ilgi ile takip edildiğini ifade edebiliriz. Kripto para piyasası ile birlikte hareket ettiği görülen CEEK yazının kaleme alındığı sırada 0,16 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde CEEK’in %3,2 oranında düşüş yaşadığı ifade edilebilir.

Ceek aslında son metaverse hamleleri ile birlikte ilgi çekiyor. Ancak genel kripto para piyasasındaki belirsiz gönürüm CEEK fiyatını da etkiliyor ve olumlu haberlerin yansımalarını henüz görmüyoruz. Dolayısıyla CEEK fiyatı bir süre daha baskılanmaya devam edebilir.

Bununla birlikte analistlere göre CEEK için 0,20 dolar oldukça önemli bir direnç ve bu seviyenin hacimli bir şekilde kırılımı daha yüksek seviyelerin test edilmesine sebep olabilir.

Decentraland (MANA)

1,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük metaverse coin konumunda bulunan MANA yazının kaleme alındığı sırada 0,92 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %5,9 düşüş yaşayan MANA’nın da genel görünümden etkilendiği ifade edilebilir.

Bunlara ek olarak grafiklere göre şu an için MANA’da 0,90 dolar seviyesi dip olarak işlem görürken 1,13 dolar da tepe seviye olarak işlem görüyor. Bu aralıkta ise analistlere göre 0,98 doların önemli bir direnç olabileceği ifade ediliyor.

Apecoin (APE)

Piyasanın en popüler metaverse ve NFT coin’leri arasında yer alan APE, yazının kaleme alındığı sırada 5,36 dolardan işlem görüyor. 1,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük ikinci metaverse coin konumunda olan APE, son 24 saat içinde %7 düşüş yaşadı.

Bunların yanında analistlere göre APE etrafındaki hype şu an için bir miktar azalmış durumda ve piyasada yaşanacak genel bir toparlanma ile birlikte yeniden bir hype oluştuğunu görebiliriz. APE için 5,3 dolar dip seviye olarak işlem görürken 8,4 doların tepe oluşturduğunu görüyoruz.

Read Entire Article