Ceek VR Coin Nereden Alınır? Metaverse CEEK Coin Fiyat Grafiği!

2 years ago 99

Bugünlerde fazlasıyla popüler ve piyasalarda yaşanan düşüşe rağmen ciddi değer kayıpları yaşamadı. Sosyal medyada son zamanda gündem olan bir altcoinden bahsediyoruz. Metaverse odaklı projeler arasında yatırımcı gücünü artırmaya çalışan CEEK Coin hangi borsalarda bulunuyor. Twitter neden CEEK paylaşımlarıyla dolup taşıyor?

Ceek VR Coin Nereden Alınır?

Özellikle Türk yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği CEEK VR Coin yapacağı metaverse arsa satışı ile yeniden gündeme geldi. Herhangi bir erteleme olmazsa satışlar 15 Temmuz Cuma günü başlayacak. SAND, MANA ve ApeCoin bu arsa satışı adımlarıyla ciddi anlamda fonlandı. Daha fazla paranın projeye akması eğer doğru değerlendirilirse daha iyi ürünlerin doğmasına sebep olacak. CEEK bu fırsatı değerlendirebilecek mi? Metaverse arazi satışları ilgi görür mü? Bugünden bu 2 önemli sorunun cevabını vermek güç. Fakat sosyal medyadaki coşkuyu fırsat olarak gören bazı yatırımcılar 15 Temmuz’dan önce CEEK alımları yapmak istiyor.

Ceek VR Coin aşağıdaki borsalardan alınabiliyor;

  • Gate
  • KuCoin
  • Huobi
  • MEXC
  • Hotbit
  • PancakeSwap

Metaverse CEEK Coin Fiyat Grafiği!

Yazı hazırlandığı sırada CEEK Coin fiyatı 0,33 dolardan alıcı buluyor. Toplam 1 milyar arzı bulunan metaverse altcoini bunun %80’ini dolaşıma soktu. Piyasa değeri 270 milyon doların üzerinde olduğu için en büyük 100 kripto para arasına girmesine az kaldı. CEEK hali hazırda 102’nci sırada yer alıyor. Günlük işlem hacmi yaklaşan metaverse arazi satışları sebebiyle %44 arttı ve 88 milyon dolara ulaştı.

Haziran ayındaki çöküşle 0,11 dolar seviyesine kadar düşen CEEK VR Coin fiyatı yaklaşık %300 artarak bugünkü seviyesine ulaştı. Ancak halen geçtiğimiz yılın 1,14 dolarlık ATH seviyesine ulaşması için yürüyeceği yollar var.

Eğitim, DeFi, Spot, NFT, Müzik, Metaverse ve Video gibi alanlarda hedefleri olan CEEK yaklaşık 10 gün daha beklentiyi satın alan yatırımcıların etkisiyle yükselebilir. En büyük 100 cüzdan dolaşımdaki toplam arzında %92’sini tutuyor. Yatırımcıların 15 Temmuz tarihine yaklaştıkça ani satış risklerinin olabileceğini bilmesi gerekiyor. Bu tarz durumlarda genellikle büyük yatırımcılar kar satışları yaparak gelen taleple şişen fiyatı lehlerine çevirmeye çalışır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article