Celsius’tan Sıcak Gelişme: Borçlar Ödeniyor Mu?

2 years ago 92

Celsius Network, Dai stabilcoin'in arkasındaki DeFi protokolü olan Maker'a borcunun 120 milyon dolarını geri ödemiş gibi görünüyor, ancak Celsius'un ödeme yapan kişi olduğu tam olarak doğrulanmadı.

Ödeme Gücünü Yeniden Kazanabilir mi?

Celsius Network ilk olarak 13 Haziran'da para çekme, işlem ve takas işlemlerini kapattı. Şimdi, firma likiditeyi yeniden kazanmak için borcunu geri ödemeye çalışıyor. Son 24 saat içinde Celsius’un, borcunun 120 milyon doları multi-collateral Dai #25977 kasası ile üç işlemde ödeme gerçekleştirildi. Bu işlemler 64 milyon DAI, 50 milyon DAI ve 6.2 milyon DAI içeriyordu. DAI doların değerine sabitlendiğinden, bu işlemler toplamda 120 milyon dolar değerinde. Ayrıca Celsius, 1 Temmuz'da 22.6 milyon ve 14 Haziran ile 16 Haziran arasında 53.7 milyon dolar geri ödendi.

Bunlar gibi büyük borç geri ödemeleri, Celsius'un ödeme gücünü yeniden kazanmasına ve onu para çekme işlemlerini yeniden etkinleştirecek bir konuma getirmesine yardımcı olabilir. Şirket, kullanıcıları için gelir elde etmek için çeşitli kripto ve DeFi sözleşmelerine yatırım yaptığından, bu Maker borçları muhtemelen Celsius'un yükümlülüklerinin sadece bir bölümünü oluşturuyor.

Celsius #25977 Sahip mi?

Celsius Network, söz konusu kasanın sahibi olduğunu ve bu borçları geri ödediğini doğrulamadı. Ancak, MCD kasası #25977'nin 0x87a6 ile başlayan Ethereum adresine ait olduğu için Celsius'a ait olduğuna inanılıyor. Bu adres, The Block analistlerinden Larry Cermak'ın Haziran ayında Celsius'a ait olduğunu belirlediği birçok Ethereum adresinden biri .

Celsius'un Cuma günü yayımladığı bir güncelleme, firmanın DeFi yatırımları hakkında çok az şey söylüyor. Ayrıca firmanın ödeme gücünü yeniden kazanmak ve para çekme işlemlerini yeniden açmak için stratejik işlemleri ve borç yapılandırmasını araştırdığını öne sürüyor. Bunların yanı sıra dev firma yaşadığı likidite krizinin ardından çalışanlarının dörtte birini işten çıkarması ile birlikte gündem konusu olmuştu.

Read Entire Article