Chiliz (CHZ)’den Gizli Gelişme: Bu Tarihi İşaret Ettiler!

2 years ago 123

Chiliz Coin (CHZ), spor alanında tanınan ve eğlence platformlarında kullanılan bir fan token olarak biliniyor. Özellikle Socios platformu ile bağdaştırılan ve bu platformun yerel tokenı olan CHZ, bugün Twitter’da yaptığı paylaşımla gündemde bulunuyor. Chiliz resmi Twitter hesabından 31 Mart’ı işaret ediyor ve önemli bir gelişme olacağını duyuruyor.

Sayaç 31 Mart’ı Gösteriyor

Bu duyuruda net bir açıklama paylaşılmıyor. Ancak ilgili duyurunun içerisindeki link ile ilerlenildiğinde, Chiliz’in resmi web sitesine ulaşılıyor ve orada bir sayacın olduğu görülüyor. Bu sayaçla CHZ tokenı için yeni bir dönem olacağı bildiriliyor.

CHZ Tokenı, Ethereum (ETH) ağında bir ERC-20 tokenı olarak bulunuyor. CHZ tokenı bulunduran yatırımcıların oluşturduğu ekosistemde kullanıcılar, takımlarının formalarına, marşlarına ve içinde bulunacakları projelere yön verebiliyor ve söz hakkı sahibi oluyor. Ancak burada ne kadar CHZ Tokenı tutulduğu önem kaydediyor.

Net Bir Açıklama Yok

Chiliz, henüz yeni bir dönem için neyi kastettiklerini açıklamasa da kullanıcılar, muhtemelen yeni bir fan tokenın ekosisteme dahil olacağını düşünüyor. Hali hazırda birçok takımın tokenını destekleyen bu sisteme Türkiye’den Galatasaray’ın dahil olduğu da biliniyor. Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma gibi dev takımlar da Chiliz ile ortaklık kurarak CHZ Tokenı’nı destekliyor.

Belirtilen tarihte Chiliz, yeni bir ortaklık duyurusunda bulunabilir ya da sistemde yapacakları büyük bir değişikliği paylaşabilirler. Chiliz’in web sitesini de bu tarihli sayaçla değiştirmesi, ihtimalleri daha çok güncelleme duyurusuna yöneltiyor. Bu gizemli duyuru ile beraber, CHZ yönelimi de artabilir ve CHZ tokenının fiyat artışına etkisi olabilir. Ancak yatırımcılar ve kullanıcılar, duyuruya yaptıkları yorumla daha şüpheci yaklaştıklarını da gösteriyor. CHZ yatırımcıları, bu duyuruya önemsiz bir gelişme bakışıyla bakarak taraflarını belli ediyor ve daha sakin bir yol izleyeceklerini gösteriyor.

Read Entire Article