CHZ Coin Yorum! Chiliz Coin Geleceği!

2 years ago 99

En büyük fan token yeniden yükselişe geçti. CHZ yazı hazırlandığı sırada 0,1277 dolardan alıcı buluyor. Spor tutkunlarının kripto paralara daha eğlenceli şekilde yatırım yapmasına olanak tanıyan Socios’un kripto para birimi son günlerde etkileyici bir büyüme yaşadı. Peki yükseliş devam edecek mi? Fan token yatırımcılarını neler bekliyor?

CHZ Coin Yorum

Chiliz'in yerel kripto para birimi CHZ piyasadan daha güçlü şekilde toparlandı. CHZ sadece üç gün içinde %36 gibi bir yükseliş yaşadıktan sonra şimdilik durulmuş görünüyor. Piyasa değerine göre en büyük fan token olan CHZ, 768 milyon dolarlık pazar payıyla en büyük 100 kripto para arasında 62’nci sırada yer alıyor.

CHZ, 26 Temmuz'da 0,099 dolarda dibe vurduktan sonra 0,137 dolara kadar tırmanmıştı. Fiyatın ulaştığı zirve 2022 Haziran ayının ilk haftasından bu yana en yüksek fiyat seviyesidir. Peki bu seviyelerden CHZ almak mantıklı mı? CHZ Coin’in kısa vadede geleceği var mı?

Chiliz Coin Geleceği

Ralli, altcoin fiyatını haziran ayındaki direnç bölgesine ulaştırmış olsa da bu yeniden test bir miktar geri çekilmeyle sonuçlandı. Aynı şey, güçlü yükseliş hareketinin RSI ölçümünde de net biçimde görünüyor. Aşırı alım seviyesine tırmanan CHZ bu geri çekilmeye hazırlanıyordu. CHZ'nin Haziran ortasından bu yana performansı, özellikle Nisan ve Mayıs aylarındaki performansına kıyasla düşük hacimlerle karakterize edildi. Özellikle mayıs ayındaki yoğun satış baskısı ve keskin fiyat düşüşünü göz önünde bulundurduğunuzda zıt bir performanstı. Bununla birlikte, son artış, yoğun hacimler ve güçlü fiyat değişiklikleri ile dolu olan önceki volatiliteyi hatırlatıyor.

CHZ'nin fiyat artışı, 26 Temmuz'da 600 milyon doların biraz altında olan piyasa değerindeki önemli bir artışla 29 Temmuz'da 808 milyon dolara yükseldi. Bu keskin eğim, aynı dönemde CHZ'nin sosyal hacim verilerini de yukarı çekti.

CHZ'nin rallisi, borsalardaki toplam arzda %0,19'luk bir düşüşle sonuçlandı. Ancak, aynı metrik kısa sürede önceki seviyesine bir toparlanma kaydetti.

En son yükselişine rağmen, CHZ hala en son ayı piyasasının alt aralığında yer alıyor. Altcoinin yükseliş performansı mevcut ucuz seviyenin güçlü talebi doğurmasıyla başladı. Ancak bu, fiyatların önceki en düşük seviyelere veya potansiyel olarak daha düşük seviyelere geri dönmeyeceği anlamına gelmez. Önümüzdeki günlerde Bitcoin’in artması beklenen volatilitesi CHZ yatırımcılarını yakından ilgilendirecek. Bu süreçte temkinli hareket etmek faydalı olacaktır.

Read Entire Article