Coinbase Bu Altcoinleri Listeleyecek! Fiyatları Şimdiden Artıyor!

2 years ago 125

Geçtiğimiz yıl yaptığı 80 yeni listelemenin yanında Coinbase bu sene çıtayı yukarı taşımakta kararlı görünüyor. Altcoin listelemeleri konusunda daha temkinli bir tavır takınan Coinbase artık çok daha hızlı karar alabiliyor ve kullanıcılarına daha geniş yatırım alternatifleri sunuyor.

Coinbase Bu Altcoinleri Listeleyecek

Kısa süre önce yapılan duyuruya göre Coinbase, Loom Network (LOOM) ve Pawtocol (UPI) listelemesi yapacak. Listeleme haberinin etkisiyle iki altcoin yükselişe geçti. Loom Network (LOOM) %30 artış gösterirken Pawtocol (UPI) %40 daha değerli hale geldi. ABD’nin en büyük kripto para borsası duyurduğu listeleme haberleriyle birlikte altcoinlerin çift haneli kazançlara ulaşmasına yardımcı oluyor.

Listeleme işleminin yarın Türkiye saatiyle 20:00’da tamamlanması bekleniyor.

Loom Network (LOOM)

LOOM ilk çıktığı günlerde (2018) 0,70 dolar seviyesine kadar ulaşmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl yaşanan altcoin boğası dahil bu rakama yaklaşamadı. Yakın zamanda 0,05 dolara kadar düşen fiyat, yazı hazırlandığı sırada 0,099 dolara yükseldi. Loom Network, geliştiricilere bugün yüksek performanslı, kullanıcıya yönelik dapp’ler oluşturmak için ihtiyaç duydukları ölçeklenebilirliği ve kullanılabilirliği sağlamayı vaat ediyor.

Bitcoin, Ethereum, Binance Chain gibi popüler ağlarla uyum içinde çalışmayı vaat eden LOOM akıllı sözleşme geliştiricilerini platformuna davet ediyor. Hızlı ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi gerektiren yüksek performanslı dapp’leri ölçeklendirmek için optimize edilen ağ, dapp’lerin geleneksel uygulamalarla karşılaştırılabilir bir UX sunmasına ve yeni kullanıcılara herhangi bir sorun yaşamadan yerleşik yeni kullanıcılara olanak tanır. Yakında Tron ve EOS için de desteğin geleceği söyleniyor.

Pawtocol (UPI)

Köpek tokeni dediğinizde aklınıza ne geliyor? Dogecoin, Shib ve diğer taklitlerinde başkası kesinlikle değil. Pawtocol (UPI) hayvan odaklı bir kripto para projesi ve meme tokenden fazlası gibi görünüyor. Küresel bir evcil hayvan ebeveynleri topluluğunun, uyarlanmış bakım ve beslenme talimatları yoluyla hastalıkları önlemeye yardımcı olmak için sensörler ve profesyoneller kullanarak evcil hayvanlarının sağlığı hakkında veri toplamasına ve işlemesine yardımcı olan bu proje hayvan severlerin ilgisini çekebilir.

Kullanıcılara, ağa sağladıkları verilerin karşılığında UPI Token veriliyor. UPI, platformdaki ürünler ve hizmetlerin satın alınması için kullanılabiliyor. Proje evcil hayvan verilerini toplamak ve paylaşmak için IoT sensörlerini ve yerleşik teknolojiyi de kullanıyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article