Coinbase CEO’sundan Regülasyon Açıklamaları: Tek Düzenleyici Aktör SEC Değil!

2 years ago 108

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, yakın zamanlı katıldığı bir Podcast yayınında kripto para regülasyonlarına ilişkin düşüncelerini paylaştı. Tüm dijital varlıkların bir menkul kıymet olarak kabul edilemeyeceğini dile getiren Armstrong, kripto endüstrisinin tek bir düzenleyici kurum yerine, birden fazla düzenleyici kurum tarafından düzenleneceğini ifade ettti.

Coinbase CEO’sundan Regülasyon Açıklamaları

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yakın zamanlı bir Podcast röportajında regülasyonlarla ilgili düşüncelerini paylaştı. Armstrong, tüm dijital varlıkların bir menkul kıymet olarak kabul edilemeyeceğini ve kripto endüstrisinin tek bir düzenleyici kurum tarafından değil, birden çok düzenleyici kurum tarafından düzenleneceğini belirtti. Konuya ilişkin bir örnekleme yapan Armstrong, menkul kıymet olarak kabul edilen kripto para birimlerinin SEC tarafından düzenlenmesi gerekirken, stabil kripto para birimlerinin ise ABD Hazinesi tarafından düzenlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, regülasyonların oldukça önemli olduğunu ve yatırımcıların korunması ile kripto ekosisteminin gelişiminin önüne geçilmemesi arasında bir denge kurulmasının oldukça kritik olduğunu ifade etti.

Coinbase CEO’su, Piyasadaki Sorunlara Değindi

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, dolandırıcılığın kripto para piyasası adına büyük bir sorun olduğunu dile getirerek, kripto para piyasasındaki dolandırıcılığın önüne geçebilmek amacıyla ABD hükümeti ile çalışmaya hazır olduğunu ifade etti. Armstrong, kripto endüstrisindeki yasal düzenlemelerde yatırımcıların korunması ve kripto ekosistemindeki inovasyonun önüne geçilmemesi arasında bir denge kurmanın oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Read Entire Article