Coinbase Duyurdu: Metaverse Altcoin Şaha Kalktı!

2 years ago 94
 CEEK, MANA, The Sandbox ve Enjin Coin'de Son Durum
Okuma Süresi: 2 Dakika
Önde gelen kripto para borsalarından Coinbase, metaverse tabanlı altcoin Sandbox’ı (SAND) listelemeyi planladığını açıkladı. Bu gelişme üzerine SAND, yüzde 16’nın üzerinde artış kaydetti.

Sandbox (SAND), Uçuşa Geçti!

Coinbase’in ABD’deki en büyük kripto para borsası olduğu göz önüne alındığında, kritik gelişmenin SAND’in benimsenmesi ve fiyat hareketi üzerinde büyük bir etki yaratması bekleniyor. Borsa duyuruyu bir tweet ile yaptı. SAND, haberin ortaya çıkmasından bu yana yüzde 16’nın üzerinde bir artış kaydetti. Sandbox, oyun tabanlı tokenler arasında en çok değer kazanan altcoin olmayı başardı. SAND, an itibariyle 1,33 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi ise % 62 artarak 588 milyon dolara ulaştı. Daha önce Coinbase, Ethereum ağına dayalı olarak yaklaşık 45 farklı ERC-20 tokeni ve Solana ağında yer alan 6 SPL tokeni platformuna ekleyeceğini açıklamıştı.
Oyun tabanlı altcoin’ler, geçen haftaki sert piyasa çöküşü sırasında büyük darbe aldı. SAND, son 30 gün içinde %54 düştü. SAND’in mevcut rallisi, tokenin kayıplarını telafi etmesine yardımcı oldu. CoinMarketCap’e göre, SAND 1,6 milyar doların üzerinde piyasa değeri ile 3. en büyük oyun tabanlı altcoin konumunda. Sandbox’ı daha ucuz, daha yeşil ve enerji açısından verimli hale getirmek için ekosistem, Polygon Matic (OxPolygon) üzerinden taşınacak.

 Balinalar, Dipten Bu Altcoin’leri Alıyor!

Sandbox, bir teknoloji firması olan Cualit’i satın aldığını duyurdu. Bu, projeinin Web3 geliştirmesini ve metaverse büyümesini hızlandırmak için başka bir adım olarak nitelendirilebilir. Oyun tabanlı altcoin’lerin toplam piyasa değeri 24 saat içinde  % 9’un üzerinde bir artış gördü. Toplam piyasa değeri an itibariyle 13,6 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacimleri ise %8,5 artarak 4,9 milyar dolara ulaştı. Önde gelen Ethereum (ETH) balinaları, dipten oyun tabanlı altcoin biriktirmeye devam ediyor.
İstatistiklee göre, Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Axie Infinity (AXS) gibi önde gelen metaverse tabanlı altcoin’ler, son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan en iyi 10 coin listesine girdi. SHIB gibi meme coin’lerin son aylarda piyasaya damgasına vurmasına rağmen, metaverse sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Özellikle, APE piyasanın yeni SHIB’i olarak tanımlanıyor. NFT projesi sayesinde yatırımcıların gözdesi olan altcoin, gündemden düşmüyor.
Read Entire Article