Coinbase Wallet, Bu Altcoin İçin Destek Ekledi! Fiyat Pik Yaptı

2 years ago 101
Coinbase Wallet, Bu Altcoin İçin Destek Ekledi! Fiyat Pik Yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto para borsası olan Coinbase, geçtiğimiz gün yeni bir duyuru yaptı. Coinbase tarafından yapılan duyuru bu altcoin‘in fiyatının pik yapmasına neden oldu.

Coinbase Wallet Bu Altcoin İçin Destek Ekledi!

Dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Coinbase’in cüzdan hizmeti Coinbase Wallet, yaptığı açıklama ile birlikte Solana (SOL) ve Solana ekosistemindeki token’lar için cüzdan desteği eklediğini duyurdu. Coinbase’in bu hamlesiyle birlikte Solana (SOL) fiyatı artışa geçti.

Coinbase’in bu duyurusunun ardından popüler altcoin Solana (SOL), uzun bir süre sonra yeniden 90 doların üzerine yükselmeyi başardı.

Coinbase, yatırımcıların Ethereum‘a düşük maliyetli alternatifler aramasıyla birlikte, ağa destek eklemenin arkasındaki temel neden olarak Solana’ya son 12 ayda artan ilgiyi gösterdi.

Genişletilmiş cüzdan desteği, şirketin, kullanıcıların cüzdanlarını doğrudan bir web tarayıcı uzantısı aracılığıyla finanse etmelerini sağlayan Coinbase Pay’i başlatmasından sadece birkaç gün sonra geldi.

Coinbase, 18 Mart’ta paylaştığı bir blog gönderisinde Solana desteğini kullanıcılara duyurdu. Coinbase blog gönderisinde, Cüzdanını merkezi olmayan uygulamalar (dApp‘ler) ve ağda barındırılan NFT‘ler ile bağlayarak Solana ile “daha fazla entegre olma” planlarını da genel hatlarıyla açıkladı.

Kullanıcılar, Phantom ve Solflare gibi Solana tabanlı cüzdanlarını bir masaüstü tarayıcı uzantısı aracılığıyla Coinbase Cüzdanına aktarabilirler.

Coinbase Wallet, Ethereum, Avalanche, Solana ve Pek Çok Ağı Destekliyor

Solana ağının eklenmesinin ardından Coinbase Cüzdanı artık EthereumAvalanchePolygonBNB Chain, Bitcoin, Dogecoin Litecoin, Stellar Lumens ve Ripple ağını destekliyor.

Popüler kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

Birçok kullanıcı, ölçek için optimize edilmiş, düşük maliyetli işlemler ve hızlı işlem süreleri sunan ağlar arıyor. Geçen yıl içinde en hızlı büyüyen blok zincirlerinden biri Solana oldu.

Defi Llama‘dan alınan verilere göre, Solana blok zinciri şu anda 6.94 milyar dolar ile merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitli toplam değer (TVL) açısından beşinci sırada yer alıyor. NFT veri toplayıcı CryptoSlam, geçtiğimiz ay 156.28 milyon dolar ile ikincil satış hacmi için ikinci en yüksek blok zinciri olarak sıraladı.

Bu yıl hararetli bir performans sergileyen kripto piyasasının çoğunluğu gibi, SOL fiyatı son 30 gün içinde %18 düşerek 85.90 dolara geriledi.

Read Entire Article