CoinEx Charity, İran, Türkiye, Suriye ve Endonezya’ya Kurban Bayramı Hediyeleri Dağıttı

2 years ago 94

Kurban Bayramı, İslami takvimdeki (Hicri takvim) en kutsal bayram ve tüm dünyada Müslümanlar tarafından kutlanan önemli bir dini bayram. Bu mübarek günde Müslümanlar bir araya gelerek bayramlarını kutlar ve ibadet ederler. Ayrıca, başkalarının da bu hayırlı vesileden faydalanması için bağış yaparlar. Bu yılki Kurban Bayramı'nda CoinEx Charity durumu olmayanlara, yaşlılara, engellilere, yetimlere, mültecilere ve afetlerden etkilenen insanlara odaklanarak İran, Türkiye, Suriye ve Endonezya'da yardım bağışları yaptı. Bu insanlar, genellikle et almaya gücü yetmeyen ve beslenme düzenleri kalori ve besin açısından yetersiz olan insanlar ve birçoğu için Kurban Bayramı, yıl boyunca et yiyebilecekleri tek zaman. CoinEx Charity, yardım etkinlikleriyle daha fazla yoksul insanın Kurban Bayramı'nda doyurucu bir öğün yemesini sağlamayı umuyor.

CoinEx Charity ekibi, 10 Temmuz 2022 tarihinde durumu olmayanlara Kurban Bayramı hediyeleri vermek için İran'ın Şiraz, Türkiye'nin Hatay (Antakya) şehirlerine, Suriye'ye ve Endonezya, Boyolali'deki Tawangsari Köyü'ne giderek bayramı güzel bir yemekle kutlamalarına olanak sağladı.

CoinEx Charity, İran'ın Şiraz şehrinde yerel sakinleri ziyaret ederek, 1.100'den fazla sakin için Kurban Bayramı yemekleri hazırlayarak yerel halkla birlikte Kurban Bayramı'nı kutladı. Durumu olmayanlar için bayram, iyi bir yemeğin tadını çıkarabilecekleri nadir bir zaman ve yapılan açıklamalara göre CoinEx Charity de ihtiyaç duydukları sıcaklığı mümkün olan en kısa sürede sağladı.

CoinEx Charity ekibi, Türkiye'nin Hatay şehrine de giderek durumu olmayan ailelere 50 Kurban Bayramı gıda paketi dağıttı. Her paket, yerel halkın ihtiyaç duyduğu günlük temel gıdalar olan ekmek, salça, çay, makarna, pirinç, şeker, fasulye, ayçiçek yağı ve erişte içeriyordu.

CoinEx Charity, Suriye'deki bir yardım etkinliğinde yerel İdlib yetimhanesini ziyaret ederek 50 çocuğa Kurban Bayramı hediyesi olarak para zarfları dağıttı. Suriye, yıllardır salgın hastalıkların, afetlerin ve çatışmaların olumsuz etkisi altında kaldı ve birçok çocuk yetim bırakıldı.  Açıklamalarada göre onlar yalnızca Suriye'nin değil, aynı zamanda tüm dünyanın çocukları. Kurban Bayramı gibi büyük bir bayramda CoinEx Charity, onların bayramın neşeli atmosferini hissedebilmelerini ve onlara mutlu bir anı bırakabilmeyi umuyor.

CoinEx Charity ayrıca Endonezya, Boyolali'deki Tawangsari Köyü'ne giderek köy sakinlerinin evlerini ziyaret etti ve 50 temel gıda paketini her eve bizzat teslim etti. Yardım için minnettar olan yerel halk, yemek paketlerini aldığında yüzlerinde mutlu bir gülümseme oluştu.

COVID-19 salgını, afetler, savaşlar vb. tüm dünyada milyonlarca insanı yoksulluk ve açlık gibi varoluşsal zorluklarla karşı karşıya bıraktı. Bu yılki Kurban Bayramı'nda CoinEx Charity, yetimlere Kurban Bayramı hediyeleri vererek ve durumu olmayan ailelere gıda malzemeleri sağlayarak, bayramı sıcaklık ve neşe dolu hale getirdi.  Açıklamalara göre gelecekte, CoinEx Charity yalnızca ihtiyacı olan ailelere gıda malzemesi tedarik etmekle kalmayacak, aynı zamanda bu insanları, onların yaşam koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan çeşitli yardım programları aracılığıyla desteklemeye devam edecek. Bu, CoinEx Charity'nin dezavantajlı gruplara yaptığı ilk yardım değil. Yapılan açıklamlara göre CoinEx Charity, ilk günden beri her yardım çağrısına cevap vermiş ve ırk ve milliyetlerine bakmaksızın, yardım eylemleriyle yoksul bölgelerde yaşayan insanlara yardım eli uzatmıştır.

Geçen yıl aralık ayında CoinEx Charity, Nijerya'daki Uniuyo Eğitim Hastanesi'ndeki çocuklara ihtiyaç paketleri dağıttı. Bu yıl şubat ayında, İran'daki yoksul ailelere Yeni Yıl hediyeleri gönderirken, nisan ayında Brezilya'nın Sao Paulo şehrinin kuzeyindeki yoksul çocuklara Paskalya hediyeleri gönderdi... CoinEx Charity, yalnızca insancıl yardımlara odaklanmakla kalmayıp, aynı zamanda afet yardımı ve eğitim yardımları açısından da hiçbir çabadan kaçınmadıklarını ifade ediyor. Brezilya'daki şiddetli yağışlarda ve Filipinler'deki tayfun sırasında, CoinEx Charity yerel bölgelere zamanında bağışta bulundu ve destek sağladı. Bu yıl mayıs-haziran ayları arasında, 11 ülkede yoksul okulları ziyaret ederek 8.000'den fazla öğrenciye 10.000'den fazla kitap sundu, okulların okuma köşeleri oluşturmasına yardımcı olarak okul malzemeleri bağışladı.

CoinEx Charity kuruluşundan bu yana, dünyanın dört bir yanındaki dezavantajlı gruplara yardım etmek, her yerde insanları kucaklamak ve tüm ülkelerle dostane ilişkiler kurmak için yardımseverliğin gücünü kullanarak sevgiyi yaydıklarını ifade ediyor. CoinEx Charity, farklı yardım etkinlikleri aracılığıyla halkı ve yardım kuruluşlarını yoksul ve dezavantajlı gruplara önem vermeye teşvik ederken, insanları yardımlara katkıda bulunmak ve ihtiyacı olan insanlara umut vermek için el ele vermeye çağırıyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article