CoinGecko verilerine göre 26 ocak ile 2 şubat haftasında piyasaya 1,4 milyar doları aşan token kilidi açılımı girecek

3 months ago 18

🚨 CoinGecko verilerine göre 26 Ocak ile 2 Şubat haftasında piyasaya 1,4 milyar doları aşan token açılımı girecek.
📌 En büyük açılım $SUI tarafında 62,68 milyon dolar ile öne çıkıyor, ancak arz artışı yalnızca %1,14 seviyesinde kalıyor.
📊 Sign ve Sahara AI, dolar tutarından çok toplam arz içindeki yüksek paylarıyla daha yakından izleniyor.
🧭 Bu haftaki 154,95 milyon dolarlık cliff açılımı, tokenlerin tek seferde dolaşıma girmesi nedeniyle dikkat çekiyor.

Devamını Oku:CoinGecko verilerine göre 26 ocak ile 2 şubat haftasında piyasaya 1,4 milyar doları aşan token kilidi açılımı girecek

CoinGecko verilerine göre 26 ocak ile 2 şubat haftasında piyasaya 1,4 milyar doları aşan token kilidi açılımı girecek yazısı ilk önce COINTURK üzerinde ortaya çıktı.

Read Entire Article