CoinMarketCap Ethereum Raporunu Açıkladı: Ağutos’ta Bu Seviyeler Geliyor!

2 years ago 87

 Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETC) ivme kazanırken, kripto para piyasasının değeri 1 trilyon doları aşmayı başardı.

Ethereum, Ağustos'ta Yükselişe Geçecek

Son zamanlarda bekleneni veremeyen Ethereum, nihayet 1.700 dolar seviyesini geçti. Yatırımcılar, ETH'nin kısa vadede 2.000 doları geçip geçmeyeceğini merak ediyor. CoinMarketCap kripto topluluğu,  31 Ağustos'a kadar ETH fiyatının 2.127.98 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. ETH, an itibariyle 1.727 dolardan işlem görüyor. Bu, %23'lük bir  artış anlamına geliyor. Ankette an itibariyle 2.685 kişi, oy kullandı. ETH fiyatının yükseleceğine yönelik nedenlerinden biri, ekosistemin Eylül ayında İş Kanıtı (PoW) algoritmasından Hisse Kanıtı'na (PoS) geçecek olması. Birleştirme güncellmesi, merakla bekleniyor.

Eylül ayı fiyat tahminine gelince, 1.228 kişinin oy kullandığı ankete göre, Ethereum'un 30 Eylül'de 2.390 dolara ulaşması bekleniyor. Bu, %38'lik bir artış anlamına geliyor. Araştırma şirketi, Finder'daki 53 kripto ve Web3 uzmanından oluşan ekip, Ethereum fiyatının yılı 1.711 dolarda bitireceğini tahmin ederek daha temkinli bir rapor ortaya koydu. Bununla birlikte, CoinPedia'daki uzmanlar daha iyimser ve ETH'nin yılı 2.142 dolar seviyesinde bitireceğini tahmin ediyorlar. Time dergisinin  araştırması ise, ETH'nin 4.000 dolara ulaşacağını ortaya koyuyor.

 Ethereum'a Güven, Uzun Vadede Devam Ediyor

CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum, gün içinde %5,83 ve son yedi gün içinde %5,13 artışla an itibariyle 1.727 dolardan işlem görüyor. ETH'nin piyasa değeri şu anda 209,34 milyar dolar. Yakın zamanda Meta’nın Facebook’u Ethereum ve Polygon NFT’lerini ABD’deki seçkin içerik oluşturucularla test etmeye başladı. Aynı zamanda Circle’ın Euro Coin’i şu anda Ethereum’da mevcut ve önde gelen kripto borsaları ve DeFi protokolleri tarafından desteklenecek.

 Tüm dünya yüksek enflasyon ile mücadele ederken, bu savaşın altında en çok ezilenlerden bir tanesi kripto para birimleri oldu. 80 binden fazla Bitcoin yatırımcısı, meydana gelen çöküş nedeniyle milyoner statüsünü kaybederken, BTC’deki düşüşün derinleşeceğine dair teoriler de artmaya başladı. Geçen yıl  tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydeden Bitcoin, bu yıl yine birkaç kez ölü ilan edildi. Uzmanlara göre, Ethereum fiyatının yeni zirvelere ulaşması için makroekonomik şartların değişmesi gerekiyor. Deflasyonist yapısı ve mevcut güncellemeler ile ETH fiyatının uzun vadede rekor tazalemesi tahmin ediliyor.

Read Entire Article