CoinShares Açıkladı: Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin ve Bu Ethereum Rakibine Akın Ediyor

2 years ago 107
coinshares-acikladi-kurumsal-yatirimcilar-bitcoin-ve-bu-ethereum-rakibine-akin-ediyor

Önde gelen bir kripto varlık yöneticisi olan CoinShares, kurumsal yatırımcıların geçtiğimiz hafta Bitcoin’i (BTC) düşük seviyede satın aldıklarını ve bu Ethereum rakibi altcoin’i biriktirdiklerini belirtti.

Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin (BTC) Satın Alıyor

CoinShares‘in haftalık Dijital Varlık Fon Akışları raporunun son baskısına göre, kurumların piyasa çöküşüne rağmen BTC ürünlerine 45 milyon dolar yatırım yaptığını tespit etti.

CoinShares tarafından yayınlanan raporda şu ifadelere yer verildi;

Bitcoin, yatırımcıların daha olumlu duygular ifade ettiği birincil dijital varlık olan 45 milyon dolarlık toplam giriş gördü.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), rekor düzeyde ikinci en büyük haftalık girişi gördü ve toplam 4 milyon dolar oldu. AUM [yönetim altındaki varlıklar] şu anda 45 milyon dolarlık rekor bir seviyede.”

Genel olarak, Kuzey Amerika yatırım ürünleri Avrupa ürünlerinden çok daha fazla aktivite gördü.

Kuzey Amerika yatırım ürünlerinde akışlar 66 milyon dolarlık girişlerle orantısızken, Avrupa toplam 26 milyon dolarlık çıkış gördü.

Ethereum Rakibine İlgi Büyük

Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL), geçtiğimiz hafta toplam 1,9 milyon dolar ile tüm altcoinler arasında en kayda değer girişe sahipti. Birden fazla dijital varlığa yatırım yapan çok varlıklı yatırım ürünleri 1,7 milyon dolarlık giriş sağlarken, Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) odaklı yatırım ürünleri her biri 0,2 milyon dolarlık giriş elde etti.

Ethereum odaklı ürünler geçtiğimiz hafta mücadele etmeye devam etti ve ETH’nin toplam yıllık çıkışını 200 milyon doların üzerine çıkardı.

CoinShares, yayınladığı raporda konuya yönelik şu açıklamaları yaptı;

Geçtiğimiz hafta toplam 12,5 milyon dolarlık çıkışlarla olumsuz Ethereum (ETH) hissi devam ediyor ve bu da yıldan bugüne toplam çıkışları 207 milyon dolara çıkardı.

Read Entire Article