CoinShares Raporu: Kripto Varlık Tabanlı Yatırım Ürünlerinde 423 Milyon Dolarlık Çıkış!

2 years ago 99

En sonki Dijital Varlık Fonu Akışları Haftalık Raporunda CoinShares, kripto varlık tabanlı yatırım ürünlerindeki haftalık nakit akışlarına ilişkin verileri paylaştı. CoinShares, geçen hafta kripto varlık tabanlı yatırım ürünlerinde 423 milyon dolarlık çıkış kaydedildiğini yazdı.

CoinShares Raporu

Son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya da düşüş ile başladı ve kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 20.800 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bu süreçte kripto para piyasasının toplam değerinde de önemli bir düşüş yaşandı ve 974 milyar dolara geriledi. Öte yandan CoinShares raporuna göre geçen hafta kripto varlık tabanlı yatırım ürünlerinde son ayların en büyük ölçekli çıkışı kaydedildi.

CoinShares, kripto varlık tabanlı yatırım ürünlerindeki nakit akışlarına ilişkin verileri paylaştığı haftalık raporunda, kripto varlık tabanlı yatırım ürünlerinde geçen hafta 423 milyon dolarlık çıkış kaydedildiğini yazdı.

Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Düşüş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte kaydettiği düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 20.800 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.195 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 974 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article