CoinShares Raporuna Göre Bitcoin Ve Ethereum’da Rekor Seviyeler!

2 years ago 94

İngiltere merkezli bir kripto para platformu olan CoinShares, kripto devi Ethereum'a (ETH) bir yıldan uzun süredir ilk kez bu hafta içerisinde rekor sayıda giriş yaşandı.

Ethereum'a 120 Milyon Dolar

En son Digital Asset Fund Flows Weekly raporunda en büyük ikinci altcoin olan Ethereum girişinin rekoru hakkında şu ifadelere yer verdi:

Ethereum toplam 8 milyon dolar giriş gördü. Önceki hafta ise bu sayı toplam 120 milyon dolar seviyesinde. Bu sayı, Haziran 2021 tarihinden bu yana en büyük giriş gerçekleşen haftayı işaret ediyor. Bu hamle son 11 haftalık sürede yaşanan çıkışların ardından duyarlılıkta bir dönüm noktası anlamına geliyor. Ayrıca Ethereum’un beklenen yükseltmesinin sürecinin sonlarına doğru yaklaşırken, bu giriş hareketi yatırımcının kripto para birimine olan güveninin yavaş yavaş toparlandığını gösteriyor.

Öte yandan bir önceki haftanın işlemlerinin geç raporlanması, kripto para birimi ürünlerinin giriş seviyesini 12 milyon dolardan 343 milyon dolara yükseltti. Konu hakkında şirket yetkilileri şunları söyledi:

Kripto para birimi ürünlerinde geçen hafta toplam 30 milyon dolarlık giriş görülürken, önceki haftaya ait işlemlerin geç raporlanması ile girişler 12 milyon dolardan 343 milyon dolar seviyesine yükseldi. Bu sayı ise Kasım 2021 tarihinden bu yana en büyük tek hafta girişini işaret ediyor.

Bitcoin Rekoru

Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda yaşanan düşüşler lider kripto para birimi Bitcoin’e üç ayda yaşanan en büyük giriş haftasına sebep oldu. CoinShares açıklamalarında Bitcoin girişi hakkında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin, geçen hafta toplam 16 milyon dolarlık giriş gördü. Önceki haftada girişler 206 milyon dolar seviyelerindeydi. Bu sayı Mayıs 2022 tarihinden bu yana tek bir haftalık en büyük giriş.

Diğer popüler altcoinlerden olan Solana (SOL) ve Cardano (ADA) sırasıyla 1.8 milyon dolar ve 1.4 milyon dolar giriş sağladığı yayımlanan raporlar arasında mevcut.

Read Entire Article