CoinW Asya’nın En İyi Kripto Konferanslarından TOKEN2049’a Katıldı

1 year ago 74

28 Eylül 2022'de Asya’nın önde gelen kripto para birimi konferansı TOKEN2049, Singapur’un yeni gözdesi Marina Bay Sands’de görkemli bir şekilde düzenlendi. CoinW, değişen düzenleyici ortam ve kurumsal yatırım trendlerinden Metaverse ve Web3'ün yükselişine kadar değişen konuları tartışmak, endüstri gelişimini ve fırsatlarını yerinde takip etmek ve sektörde kazan-kazan işbirliğini teşvik etmek için dünyanın dört bir yanından 7.000'den fazla katılımcıyla bir araya geldi.

2022 kripto kışı olarak adlandırılsa da sektörün popülaritesi düşük değil. Kriptoyla ilgili çeşitli konferanslar hala tüm hızıyla devam ediyor. Ülke Mart ayında sınırlarını yeniden açıp COVID-19 kısıtlamalarının çoğunu kaldırırken, Asya Kripto Haftası — TOKEN2049'un amiral gemisi etkinliği bu yıl ilk kez Singapur’da düzenlendi.

Bu konferansın konuları, Web3'ün başlangıcından metaverse'ün geleceğine, DeFi’nin geliştirilmesinden NFT’nin gerçekleştirilmesine, blok zinciri teknolojisinin gözden geçirilmesinden kripto para biriminin geleceğine kadar çok çeşitli özelliklere sahiptir. 7,000'den fazla katılımcı, dünyanın her yerinden 2.000'den fazla şirket ve 250'den fazla sponsor, bu konferansı yıllardır sektördeki en büyük ve en iyi performans gösteren konferans haline getiriyor.

Kapsamlı bir kripto varlık ticaret platformu olan CoinW, bu konferans aracılığıyla katılımcılara ve küresel kullanıcılara gücünü de gösterdi. Eşsiz cosplay karşılaması katılımcıların ilgisini çekti. Aynı zamanda sitede kayıtlı kullanıcılarla paylaşmak için CoinW kişiye özel hediyeler hazırladı. Ayrıca CoinW ekibi kullanıcıların eğlenmesi ve etkileşimi arttırmak için çarkıfelek oyunu tasarladı.

2017 yılında kuruluşundan bu yana 5 yıldır hizmet veren CoinW, sürekli sektördeki yenilikleri yakından takip etmiş ve 8 milyondan fazla kullanıcısı olan 200'den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan kripto varlık borsasına dönüşmüştür. Adil ve şeffaf ticaret ortamı, istikrarlı ve güvenli altyapı sistemi, verimli ve kullanışlı ürün deneyimi, profesyonel ve ciddi müşteri hizmetleri ile küresel pazarın onayını almıştır.

CoinW’nun dünya çapında 13 ülke ve bölgede Asya, Avrupa, Afrika, Amerika vb.’yi kapsayan 16 yerelleştirilmiş hizmet merkezi bulunmaktadır. CoinW, küresel bir geliştirme stratejisi uygulamaktadır, şu anda dünya çapında 120'den fazla ülke ve bölgeden kullanıcılar, dilleri değiştirerek CoinW ürünlerini engelsiz olarak kullanabilirler. Ticaret sistemi halihazırda Çince, İngilizce, Korece, Vietnamca ve Türkçe’yi desteklemektedir ve dünyadaki çoğu kullanıcı, dil bariyeri olmadan CoinW borsasını kullanabiliyor. Ekim ayında ticaret sisteminin Rus versiyonunu başlatacağı ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgesine resmi olarak gireceği anlaşılıyor.

Asya Kripto Para Haftası’nın amiral gemisi etkinliği olan TOKEN2049’da ayrıca 150'den fazla yan etkinlik düzenlendi. Bu sayede sektörün önde gelen kişileriyle kullanıcılar bire bir tanışma şansı yakalayarak portföylerini genişletme fırsatı yakaladılar. CoinW, 29 Eylül akşamı saat 18:30–22:30 arasında Dallas Cafe & Bar’da (Marina Bay Sands yakınında) bir kripto varlık saklama hizmeti sağlayıcısı olan HyperBC ve TinyTrader ile birlikte bir After Party düzenledi. Konuklar, blockchain, WEB3.0, NFT gibi kavramların yanı sıra yatırım stratejileri, potansiyel yol keşfi ve diğer konular hakkında derinlemesine tartıştı ve kripto endüstrisinin gelecekteki gelişimini ortaklaşa desteklemek için birlikte çalıştı.

TOKEN2049 Singapur konferansında CoinW, güvenlik garantisi ve ürün yeniliği ile katılımcıların odak noktası haline geldi. CoinW ayrıca küresel yüksek kaliteli projeleri, geliştirme ekiplerini ve kripto topluluklarını CoinW ile işbirliği yapmak ve daha yeşil bir kripto-ekonomik ekoloji yaratmak için birlikte çalışmaya davet ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article