Çok Eleştiriliyordu! Popüler Altcoin Bu Sorunu Çözüyor!

1 year ago 57

Her altcoin için negatif yönler sayılabilir. Bunlar fiyat yükselişinin de önündeki önemli engellerdir. ADA Coin için birçok eksi yön sayılabilir. Yavaş geliştirme faaliyeti, yönetimin tek elden olması, merkezi delegasyon sistemi ve daha fazlası. Ancak bunlardan biri çözülüyor. Bu durum ilerleyen süreçte fiyatı da pozitif etkileyebilir.

Cardano (ADA) Güncellemesi

Cardano (ADA), Architects of the Future delegasyon stratejisini bir yıldan uzun bir süre önce başlattı, ancak o zamandan beri önemli ölçüde değişti. Cardano Vakfı, son duyurulara göre delegasyon sürecini yeniledi ve başvuru prosedürlerini topluluğun lehine olacak şekilde güncelledi. Cardano Vakfı, delegasyon stratejisini önemli ölçüde değiştiren yeniden delegasyon sürecini tamamladı. Güncellenen yaklaşım, açık kaynaklı çözümlerin oluşturulmasını teşvik ederek ve daha geniş ekosistem için destek sunarak, pay havuzunun topluluğa katkılarını vurguladı.

Bu yeni girişim, pay havuzu operatörlerinin (SPO'lar) olağanüstü çabalarını takdir ederek ve katılımlarını teşvik ederek ekosistemin büyümesini beslemek için tasarlanmıştır. Vakfın 21 Nisan'da yayınladığı gönderiye göre, Cardano Cüzdanlarının yeniden devredilmesi için 250'den fazla havuz başvuruda bulundu. Bununla birlikte, bunlardan sadece 45 havuz rastgele seçildi ve delegasyon verildi.

ADA Coin Geleceği

Son duyurunun ardından stake miktarı ve aktif adreslerde artış dikkat çekiyor. Santiment verileri, ADA ağındaki aktif adreslerin sayısında ani bir artış olduğunu gösteriyor. 7 günlük periyotta Şubat ayından bu yana en iyi rakam olan 371.000 aktif adrese ulaşıldı. Fiyatın 0,38 dolar direncini de destek olarak koruyor olması kısa ve orta vadeli performansa dair umutları artırdı.

Cardano ağındaki aktif adreslerde son dönemde görülen artış, varlığın fiyat hareketini olumlu yönde etkiledi. ADA, basın saatine göre yaklaşık %3'lük bir kazançla 0,39 dolardan işlem görüyordu. Bu yükseliş, birkaç gün süren aşağı yönlü fiyat hareketini takip etti. Önceki günlerdeki düşüşe rağmen, varlığın fiyatı kısa ve uzun Hareketli Ortalamaların (sarı ve mavi çizgiler) üzerinde kaldı. Yükselen RSI da talepteki artışı vurguluyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article