Çöküşü Bilen Analistten DOGE Yorumu: “BTC Varlıklarımı Aktaracağım”

1 year ago 70

Bitcoin'in (BTC) 2018 ayı piyasasını doğru tahmin etmesinin ardından sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi kazanan üst düzey bir kripto para stratejisti, Dogecoin (DOGE) adına ciddi bir yükseliş hareketi konusunda uyarılarda bulundu.

DOGE'ye Yatırım

Smart Ctracter takma adıyla bilinen uzman kripto para analisti, Twitter üzerinden paylaştığı bir tweet’te 200.000'den fazla takipçisine, mevcut Bitcoin bakiyesini önümüzdeki birkaç ay boyunca DOGE'ye tahsis etmeyi düşündüğünü açıkladı. Ayrıca analist DOGE’de beklediği yükselişi “uzun zamandır görebileceğim en çılgın durum” olarak nitelendirdi.

Uzman analist, kripto para biriminin yükselişe geçmesinin nedeni olarak grafiklerdeki bir yıllık ters baş ve omuz modeline işaret etti. Bahsedilen model, birinin diğer ikisinden daha büyük olduğu, bir baş ve iki omuzu andıran üç tepe noktasına sahip bir taban çizgisi ile karakterize edilir. Ayrıca trendi tersine çevirme modellerinden en güvenilir sayılabileceklerden biri olarak kabul edilir.

"En Çılgın Birikim"

Smart Contracter farklı bir tweet'te, DOGE/BTC paritesinin "en çılgın görünen yüksek zaman dilimi birikimine" sahip olduğunu ve "uzun zamandır böyle temiz bir birikime benzeyen bir durum" görmediğini belirtti. Yazma kaleme alındığında DOGE diğer kripto para birimleriyle birlikte yükseldi ve mevcut konumda 0.129 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi, token’a yönelik ilginin patlamasının ardından 0,74 dolardı.

Smart Contracter'ın Haziran 2018 tarihinde, Bitcoin fiyatının belirtilen dönemlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolar gerileyerek, ayı piyasasının 3.200 dolar seviyesinde sona ereceğini tahmin etmesiyle ünlü olduğu belirtiliyor. Dogecoin, 2013 yılında bir şaka olarak piyasaya sürüldü. Ayrıca kripto para topluluğu, hayır kurumlarına yardım etmeyi de içeren hayırsever projeler üstlenmesiyle tanınır. Jamaika yarış kızağı takımının Soçi'deki Kış Olimpiyatlarına katılmasına izin vermek için 25.000 dolardan fazla DOGE topladıktan sonra 2014'te manşetlere çıktı.

Read Entire Article