Cosmos (ATOM) Deprem Bağışı İçin Oyunuza İhtiyaç Var!

1 year ago 71

Türkiye’nin 10 şehrini etkileyen bölge tarihinin en büyük depremlerini yaşadı. Peş peşe iki deprem devasa bir yıkıma neden oldu. Henüz arama kurtarma çalışmaları devam ediyor olsa da 20 binin üzerinde canımızı kaybettik. Yüzbinlerce vatandaşımızın acil ihtiyaçları için bağım kampanyaları düzenleniyor. Her bir kuruşun kesinlikle önemli var.

Cosmos Deprem Bağışı

Türk kripto topluluğu küresel ölçekte ses getirecek çalışmalar yapıyor. Vitalik Buterin dahil birçok isme ulaşıldı ancak yardımlar halen istenilen seviyeye ulaşmadı. Borsalar, kripto şirketleri milyonlarca dolarlık bağış açıklasa da bölgedeki afetzedelere Türk kripto topluluğunun daha fazla katkı sağlaması gerekiyor. Bunun için endüstrinin önde gelen isimlerine Twitter üzerinden ulaşmaya çalışan büyük bir kitle var. Herkes elindeki imkanlar nispetinde çaba harcıyor.

Cosmos topluluğunda bir kullanıcı “Aid Proposal for Earthquake Survivors in Türkiye” adıyla Türkiye için bağış oylaması başlattı. Bu teklifin geçmesi için katılımın toplam stake kullanıcılarının en az %40’ı tarafından oylanması gerekiyor. Şimdilik %7,14’e ulaşıldı ve çekimser oyların oranı %5,43’e ulaştı. Oy kullanan %1,71’in ise %81,51’i yardımın yapılması yönünde karar açıkladı. Fakat yeterli değil 24 Şubat tarihine kadar daha fazla kullanıcının oy kullanması gerekiyor. Eğer ATOM stake ediyorsanız ve oy hakkınız varsa bağış oylaması linkinden oy kullanabilirsiniz. Böylece İhtiyaç Haritası tarafından açılan MASAK onaylı şekilde duyurulan Cosmos cüzdanına 20.000 ATOM (yaklaşık 5 milyon TL) bağışlanacak.

Henüz bu oylamayı görmeyen Cosmos stakerlar lütfen konuyu önemseyip harekete geçsin. Oylamanın bu şekilde devam etmesi halinde 5 milyon TL’ye yakın bağış gerekli yerlere ulaşamayacak. İmkanlarınız nispetinde çok büyük yardımlarda bulunamamış olabilirsiniz. Ancak bu oylamaya katılarak veya katılabilecek kişilere bunu duyurarak büyük bir iş başarabilirsiniz.

Read Entire Article