CryptoCom CEO’su İddialara Cevap Verdi: Platformda Para Çekme İşlemleri Askıya mı Alındı?

2 years ago 93

Kripto para piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi yakalaması ve yakın dönemde meydana gelen TerraClassicUSD çöküşü, çok sayıda kripto şirketinin likidite problemi yaşamasına neden oldu. Celsius, Thee Arrows Capital'in yaşadığı sorunların ardından yakın zamanda Singapur merkezli kripto alım satım platformu Vauld da para çekme işlemlerini askıya aldı. Sosyal medyada çok sayıda kripto şirketinin likidite sorunu ile karşı karşıya olduğu iddia edildi ve Crypto com da iddiaların muhattaplarından oldu. Crypto com CEO'su, Twitter'dan yaptığı paylaşımlar ile söz konusu iddialara cevap verdi.

Crypto com CEO'sundan Açıklamalar

Kripto ekosisteminde son dönemde yaşanan gelişmeler, çok sayıda kripto şirketinin likidite problemi ile karşı kalmasına neden oldu. Bu süreçte sosyal medyada birçok kripto şirketinin bu sorun ile karşılaştığına yönelik iddialar ortaya atıldı. İddiaların muhattaplarından bir şirket te kripto para borsası Crypto com oldu. Crypto com CEO'su Kris Marszalek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile iddialara cevap verdi konuya açıklık getirdi.

Crypto com CEO'su Kris Marszalek, borsanın para çekme politikasını değiştirdiği ve platforma "özel para yatırma promosyonları" getirildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Crypto com'un para çekme kısıtlaması getirdiğine ilişkin iddiaları reddeden Kris Marszalek, ayrıca kripto ekosisteminde son dönemlerde meydana gelen birçok olumsuz gelişmenin uzun vadede kripto ekosistemini güçlendireceğine yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi

Lider kripto para birimi Bitcoin'in son aylarda oldukça yüksek oranlarda değer kaybetmesi ve kripto para piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi yakalaması, çok sayıda kripto platformunun çeşitli likidite sorunları ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. TerraClassicUSD'nin çöküşü ile birlikte kripto para piyasasındaki düşüş ivmesi hız kazandı. Piyasadaki bu düşüş, çok sayıda kripto şirketinin birçok yönden olumsuz etkilenmesine neden oldu.

Read Entire Article