CZ, Ünlü İş Adamına Destek Verdi! Ceo Ve Şirketin Son Durumu!

2 years ago 99

Binance CEO'su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamayla MicroStrategy CEO'su Michael Saylor'a destek vererek, son gülen kişinin Saylor’dan başkası olmayacağını bir tweet ile açıkladı. Araştırmalar sonucu yapılan açıklamada, MicroStrategy ekibinin, bugün erken saatlerde 10 milyon dolarlık ek Bitcoin satın alma konusunda bir duyuru yaptığı görüldü. Cesur satın alma gerçekleştikten sonra, ticari istihbarat firmasının şu anda 1 milyar doları aşan büyük kayıplar üzerinde oturduğu düşünüldüğünde alay konusu oldu.

MicroStrategy Ne Durumda?

MicroStrategy'nin mevcut satın alma fiyatına bağlı olarak ortalamasını 30.664 dolar olarak açıklanmıştı. Bu arada, Bitcoin şu anda borsalarda ortalama olarak 20.066 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Virginia merkezli istihbarat şirketi, bugünün fiyatlarıyla 2,6 milyar dolar değerinde 129.698 adet kripto paraya sahip.

Mart ayında MicroStrategy, Bitcoin alımlarını finanse etmek için Silvergate'den kredi almıştı. Ancak Saylor, yaptığı açıklamalarla, yatırımcıların potansiyel bir marj çağrısı hakkında endişelenmelerine gerek olmadığını iddia ederek, başka bir potansiyel siyah kuğu hakkındaki korkuları yatıştırdı. Karizmatik girişimci, şirketinin daha fazla teminat vermesi için öncelikle Bitcoin fiyatının aslında 3.500 dolara kadar düşmesi gerektiğini açıkladı. Bu durum ise yatırımcıları bir miktar rahatlatmış gibi göründü.

Öncelik Bitcoin

 MicroStrategy, Bitcoin'i birincil rezerv para birimi olarak kabul ettikten sonra, başka bir boğa piyasasının başlangıcından hemen önce geldiği düşünüldüğünde, bu hareket büyük bir başarı olarak görüldü.

Yapılan açıklamalara göre, şirketin hisseleri 1000 doları aşarak 2000 başlarından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Beklenmedik bir şekilde yeniden canlanması, büyük bir Bitcoin fiyat rallisine denk geldi.

Bununla birlikte, hisse senedi bu ayın başlarında 152 dolara kadar düştü ve Bitcoin öncesi günlerine geri döndü. Tüm bu yaşananlara rağmen Saylor, en büyük kripto para birimine olan inancını sürdürdüğünü en son satın alma ile bir kez daha gösterdi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article