Dananın Kuyruğu Koptu Kopacak! Eski Beyaz Saray Direktörü Bitcoin ve Bu Altcoin’e Dikkat Çekti!

1 year ago 64

Eski Beyaz Saray direktörü ve yatırım şirketi SkyBridge Capital'in CEO'su Anthony Scaramucci, büyük bir katalizörün kripto paralarda genel bir benimsenmeye neden olabileceğini söyledi. Scaramucci, bu benimsenmenin Bitcoin (BTC) ve en büyük altcoin Ethereum (ETH) başta olmak üzere büyük kripto paralara fayda edeceğini düşünüyor.

"Bankacılık Krizi İnsanları Bitcoin ve Ethereum Gibi Kripto Paralara İtecek"

Anthony Scaramucci, Yahoo Finance'a verdiği yeni bir röportajda ABD'de baş gösteren bankacılık krizinin neden olduğu zincirleme iflasların daha fazla insanı Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto para yatırım yapmaya teşvik edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

ABD'de bölgesel bir bankacılık krizi var. Mevduatlarla ve Fed'in krizi nasıl kontrol edeceğiyle ilgili bir güven krizi var. Belki başlangıçta yavaş da olsa bir hareket olacak ama daha fazla kripto paraya, özellikle de Bitcoin ve Ethereum gibi şeylere doğru bir çeşitlendirme hareketi olacak.

Scaramucci ayrıca ayı piyasasının kripto para için sona erdiğini tahmininde bulunarak "Şu anda ayı piyasasını geride bıraktığımızı tahmin ediyorum." dedi.

Binance'in Çökmesi Durumunda Olabilecekleri Yorumladı

Scaramucci, ayrıca işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan ve kısa süre önce ABD'li düzenleyici Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu'nun (CFTC) dava açtığı Binance için de genel bir değerlendirmede bulundu. Ünlü fon yöneticisi yaptığı değerlendirmede Binance'i kripto endüstrisinde önemli bir varlık olarak nitelendirse de kripto paraların geçmişte büyük borsa çöküşlerinden rahatlıkla sıyrıldığına dikkat çekerek şunları söyledi:

Binance sektörümüzde çok önemli bir merkezi kripto para borsası. Binance'in başına bir şey gelirse piyanın kısa vadeli bir darbe alacağını düşünüyorum. FTX çöktüğünde kripto para piyasasına zarar verdi, ancak bu piyasaya geçici bir zarar verdi. Sanırım Bitcoin 16 bin dolara düştü. Mt. Gox adında bir borsanın 2014 yılında iflas ettiğini hatırlıyorsunuzdur. O yıllarda Bitcoin ticaretinin yüzde 60'ı bu borsada yapılıyordu. İnsanlar Mt. Gox'un çökmesinin kripto paraların ve Bitcoin'in sonu olduğunu söylemişti. Elbette bu böyle bir şey olmadı. Binance CEO'su Changpeng Zhao'ya (CZ) başarılar diliyorum. Onu şahsen tanıyorum. CZ'yi severim. Umarım bu sorunlar her neyse çözüme kavuşturur.

Binance'in başına bir şey gelmesini kesinlikle istemiyorum. Ancak insanların kripto para piyasası olarak bildiği ekosistemin, Bitcoin, Ethereum ve benzerlerinin çok güçlü olduğunu anlamaları gerektiğini düşünüyorum. Ve bu alana yönelik çok fazla bastırılmış talep var. Bunu şirkette yaptığımız on-chain (zincir üstü) analizlerde açık bir şekilde görebiliyoruz.

Read Entire Article