DeFi Projesi Binance’ın Listelemesi Sonrasında Yüzde 202 Arttı!

2 years ago 97

Düşük sermayeli bir merkezi olmayan finans (DeFi) altcoini, en iyi kripto borsalarından biri olan Binance tarafından listelendikten sonra son 24 saat içerisinde %130 oranında fazla yükseliş yaşadı.

Binance'ın Listeleme Kararı

Perşembe günü Binance, kripto para birimlerini farklı blok zincirleri arasında transferini sağlayan Ethereum tabanlı bir DeFi protokolü olan Stargate Finance'ı (STG) listeleme kararı aldı. Kripto para borsası tokeni, hızlı fiyat dalgalanmalarına daha yatkın olabilecek varlıklar için özel bir ticaret alanı olan “inovasyon alanında” listeledi.

Stargate Finance, başka bir kripto para biriminin fiyatına entegre edilmiş tokenları (Wrapped token) kullanma ihtiyacını ortadan kaldırarak kripto para birimlerini blok zincirler arasında değiştirme sürecini daha basit ve daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Wrapped tokenler, geleneksel olarak uyumlu olmadıkları blok zinciri ağlarındaki kripto para birimlerini temsil eder.

Yüzde 202 Oranında Yükseliş

Kripto para projesinin yerel yönetim tokeni olan STG, %202 oranının üzerinde kazanç elde ederek son 24 saatlik bir sürede yaklaşık 0.33 dolar seviyesinden 1.03 dolara yükseldi. Bununla birlikte piyasa değerine göre 224. sıradaki kripto para birimi Nisan ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.27 dolar seviyesinden yaklaşık %78 oranından fazla düşük bir seviyeden işlem görüyor.

Öte yandan dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance, bu ay içerisinde STG'yi listeleyen ilk büyük borsa değil. Coinbase kripto para projesini Temmuz ayı sonlarında listeleme yol haritasına eklemesinin ardından Ağustos ayının başlarında resmi olarak Stargate Finance için ticaret hizmetlerini başlattı. Ayrıca kripto para borsası Coinbase, şeffaflığı artırmak ve listeleme duyurularının önden çalıştırma olasılığını azaltmak için bu yılın başlarında listeleme yol haritası özelliğini oluşturmuştu.

Yazı kaleme alındığında son 24 saatin en çok kazandıran tokenlerinden biri olan STG, 0.70 ABD doları seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article