Demir Demirkan ve Rock’n’Verse Özel Sohbeti Bu Akşam Canlı Yayınla 20:00’de!

2 years ago 115

Rock müziği, NFT’ler ve metaverse ile buluşturan Rock’n’Verse, yaklaşık olarak 3 hafta boyunca ve hemen hemen her gün önemli isimleri ağırlayacak. Bu akşam ise Türk rock müzik dünyasının en önemli isimlerinden Demir Demirkan Rock’n’Verse’e konuk oluyor.

Demir Demirkan ve Rock’n’Verse Sohbeti

Yapılan açıklamalara göre bu akşam saatler 20:00’i gösterdiğinde Demir Demirkan, Rock’n’Verse ekibi ile canlı yayında buluşacak. Etkinlik Discord, Twitter ve YouTube’da eşzamanlı olarak paylaşılacak.

Ayrıca Rock’n’Verse discord kanalında da canlı yayın ile ilgili önemli bir çekiliş yapıyor. Discord kanalında başlatılan çekilişe katılanlar arasından bir kişi Demir Demirkan ile canlı sohbet etme şansını yakalayacak.

Rock’n’Verse ve Önemli Gelişmeler

Rock’n’Verse aslında NFT ve metaverse ekosistemine hızlı bir giriş yaptı. Proje şu anda 56 NFT’lik bir çekiliş yapıyor ve bu NFT’lerin topla değeri yaklaşık olarak 10 Ethereum (ETH). Çekilişe katılmak ve şanslı kişilerden biri olmak için Rock’n’Verse Twitter kanalını takip edebilirsiniz.

Bunun yanında Rock’n’Verse hem Türk rock dünyasından hem de tüm dünyada rock ekosisteminden önemli isimleri canlı yayınlarda topluluk ile buluşturuyor. Rock’n’Verse’ün hepimizin tanıdığı önemli isimlerle hala görüşmelerini devam ettirdiği biliniyor. Yani yakın zamanda yeni sürpriz gelişmeler olabilir.

Bu akşamki canlı yayını Rock’n’Verse’ün discord, Twitter ve YouTube kanallarından takip edebilirsiniz.

Read Entire Article