Deneyimli Analist Özellikle Dikkat Çekti! İşte O Altcoin!

1 year ago 72

Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Justin Bennett, en büyük kripto para Bitcoin'in (BTC) alternatifi olarak gösterilen Litecoin'e (LTC) yönelik olumlu duygularını ifade etti. Analist, ayrıca en büyük altcoin Ethereum (ETH) için de yatırımcıları uyardı.

Analistin Litecoin'den Beklentisi

Popüler kripto analisti ve trader'ı Justin Bennett, 110 binden fazla Twitter takipçisine Litecoin'de yükseliş beklediğini ve piyasa değerine göre 13'üncü en büyük kripto paranın Bitcoin'den bile daha iyi performans göstermesini beklediğini söyledi.

Analiste göre, LTC'nin 2022'de yaptığı gibi, 2023'e kadar destek olarak yaklaşık 30 dolar ve direnç bölgesi olarak 465 dolar arasında kalmaya devam etmesi muhtemel:

Kısa vadede, özellikle BTC'ye karşı LTC'de yükseliş bekliyorum, ancak bunun 2023'te tekrarlanmayacağını düşünmek için hiçbir neden yok.

Litecoin, bu yazının hazırlandığı sırada 77,25 dolardan işlem görürken Bitcoin 17 bin 24 doalrdan el değiştiriyor. Litecoin/Bitcoin (LTC/BTC) çifti son 30 günde yaklaşık yüzde 70, son iki haftada ise yüzde 20'den fazla yükseldi.

Ethereum'da Tuzak Tehlikesi

Kripto para analisti Bennett, Litecoin'in ardından en büyük altcoin Ethereum'a baktı. Bennett, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto paranın geçen ayki fiyat hareketini tekrarlayacağını ve yerel tepe noktaya ulaştıktan sonra muhtemelen düşmesini beklediğini belirterek şunları söyledi:

Dün üyelere bundan bahsetmiştim ama ETH, Kasım sonunda gördüğümüze benzer bir model oluşturmuş durumda. Uzun (long) pozisyonları tuzağa düşürmek için yerel zirvelere koşuyor ve ardından fiyat hareketi tersine dönerek düşebilir.

Kripto para analistinin Ethereum için paylaştığı fiyat grafiğine bakıldığında, önde gelen akıllı sözleşme platformunun bin 240 dolardaki fiyatına dönmeden önce bin 320 dolar civarında yerel tepe seviyeye ulaşma yolunda olduğuna dikkat çekiyor gibi görünüyor. ETH, bu yazının hazırlandığı sırada bin 287 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article