Deneyimli Analistten Dikkat Çeken İfadeler: Bitcoin Grafiği Alarm mı Veriyor?

2 years ago 88

Kripto para analisti Tone Vays, yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı. Analist, Bitcoin (BTC) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti ve güncel teknik görünümü değerlendirerek kripto para yatırımlarını uyardı.

Analist, Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı

Kripto para analisti Tone Vays, yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncek teknik görünümü değerlendirdi. Analist, Bitcoin adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret ederek yatırımcıları uyardı. Güncel teknik görünümün Bitcoin adına düşüş sinyalleri verdiğini öne süren analist, Bitcoin'in yakın vadede 22.000 dolar seviyelerini koruyamaması durumunda kripto para piyasasının yeniden düşüşe geçebileceğini belirtti. Analiste göre Bitcoin (BTC), piyasanın yeniden düşüşe geçmesi ve 20.600 dolar seviyelerinin de kaybedilmesi durumunda değer kayıplarına hız kazandırabilir ve ilerleyen aylarda yeniden 14.000 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

Piyasada Son Durum

Güne yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 24.000 dolar seviyelerini aştı. Kripto para piyasası, yönünü yeniden yukarı çevirdi ve piyasadaki çoğu kripto para birimi değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.700 dolar seviyelerini aştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, son 24 saatte ortalama %4,5'lik bir artış ile 1,14 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 500 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilitye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article