Deneyimli Analistten Yatırımcılara Uyarı: Bitcoin (BTC) Adına Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti!

2 years ago 96

Deneyimli analist Peter Brandt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, Bitcoin'in ilerleyen haftalarda 32.000 dolar seviyelerini aşamaması durumunda güçlü düşüş ivmesinin devam edebileceğini belirtti ve BTC adına kısa vadeli beklentilerini de paylaştı.

Analist, Teknik Görünümü Değerlendirdi

Deneyimli analist Peter Brandt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile lider kripto para birimi Bitcoin'in yakın vadede yeniden 32.000 dolar seviyelerini aşamaması durumunda düşüş yönlü ivmenin devam edebileceğini ifade ederek kripto para yatırımcılarını uyardı. Analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam edeceğine yönelik düşüncelerini dile getirirken, aynı zamanda 2024 yılının başlarına kadar Bitcoin'de yeni ATH beklentisi olmadığını belirtti. Ancak 2024 yılına işaret eden analist, bu zaman diliminde ise kripto para piyasasında yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi başlayabileceğini ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Günün erken saatlerinde 21.000 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 23.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası, Bitcoin'in günün erken saatlerinde kritik fiyat seviyelerine gerilemesinin de etkisiyle düşüş yönlü bir ivme yakaladı. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.240 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1 trilyon dolara geriledi. Kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde 1,26 milyar dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article