Deneyimli Analistten Yatırımcılara Uyarı: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edebilir mi?

2 years ago 97

Deneyimli analist Peter Brandt, Twitter'dan yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi ve güncel teknik görünüme dikkat çekti. Güncel teknik görünümün düşüş sinyalleri verdiğini ifade eden analist, lider kripto para birimi Bitcoin'deki düşüş ivmesinin yakın vadede bir süre daha devam edebileceğini savundu.

Analiste Göre Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edebilir

Bitcoin'in son aylarda yüksek oranlı değer kayıpları kaydetmesi, kripto para piyasasının da güçlü bir düşüş ivmesi yakalamasına neden oldu. Bu süreçte birçok kripto para analisti, kripto para piyasasındaki düşüşün devam edebileceğini ve piyasanın yakın vadede güçlü bir toparlanma sürecine giremeyebileceğini ifade ederken, birçok analist ise Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasasının ilerleyen aylarda yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi başlatabileceğini savundu.

Twitter'dan yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren deneyimli analist Peter Brandt, güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, güncel teknik görünümün düşüş sinyalleri veriyor olabileceğini ifade ederek lider kripto para birimi Bitcoin'deki düşüş ivmesinin devam edebileceğini ifade etti. Öte yandan analist btc.d'nin (Bitcoin Dominance) yeniden %50'ye ulaşması ile birlikte lider kripto para birimi Bitcoin'in belirli ölçüde toparlanabileceğini de ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte %1'lik artış ile 20.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yeniden yükselişe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son yükseliş yönlü fiyat hareketlerinin ardından 1.175 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 954 milyar dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article