Deutsche Bank’dan Bitcoin Tahmini: “BTC, 2022’de Bu Fiyat Seviyelerine Yükselebilir!”

2 years ago 90

Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Alman yatırım bankası Deutsche Bank, Bitcoin'in 2022 fiyat performansına ilişkin yeni bir tahminde bulundu. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), Deutsche Bank'a göre 2022 yılı içerisinde yeniden 28.000 dolar seviyelerine yükselebilir. Ayrıca yapılan tahminde hisse senedi piyasasının da yıl sonuna kadar toparlanabileceği ifade edildi.

Deutsche Bank'tan 2022 Bitcoin Tahmini

Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Deutsche Bank analistleri lider kripto para birimi Bitcoin'in 2022 yılı fiyat performansına ilişkin yeni bir tahmin yaptı. Deutsche Bank, Bitcoin'in 2022 yılı içerisinde yeniden 28.000 dolar seviyelerine yükselebileceğini ifade etti. Öte yandan Deutsche Bank, hisse senedi piyasasının da yıl sonuna kadar toparlanabileceğini belirtti.

Alman yatırım bankası Deutsche Bank, teknoloji ağırlıklı Nasdaq 100 ile güçlü bir korelasyon nedeniyle, Bitcoin'in ABD hisse senetleriyle birlikte toparlanmasının muhtemel olduğunu söylüyor.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı ve 19.475 dolar seviyelerine kadar geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'in 20.000 doların altına gerilemesi ile birlikte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.057 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ayrıca kripto para piyasasının toplam değeri ise 911 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 183 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article